DOOGEE S30 Sağlam Yapısı İle Dikkat Çekiyor

DOOGEE firması S30 adında yeni bir modelini tanıttı. Bu model büyük pil kapasitesinin yanı sıra sağlam yapısı ile zorlu koşullara dayanıklı olmasıyla ön plana çıkıyor.

Günümüzde kullanıcılar cihazların sağlam olmasından ziyade özellikle tasarımına kapılıyor. Bu noktada zorlu iş koşullarında çalışan ve sağlam telefon isteyen kullanıcılar için piyasada çok az cihaz bulunuyor. Doogee firması, "engebeli güzellik" olarak tanımladıkları yeni bir akıllı telefonu duyurdu. Yeni dayanıklı telefon Doogee S30 adı ile beraber geliyor.

Doogee S30 telefonunun metal gövdesi Kevlar Fiber materyal kaplaması ile korunuyor. Bu sayede Doogee S30 modeli zorlu koşullarda harika bir iş çıkararak dayanıklı yapısı ile dikkat çekiyor. Cihazda göze güzel görünen 5 inçlik bir Full HD çözünürlükte ekran bulunuyor. Ayrıca cihazda su ve toz geçirmez IP68 derecelendirmesi bulunuyor.

Akıllı telefon, içinde MediaTek tarafından geliştirilen MTK6737V işlemcisi yer alıyor. 2GB RAM ve 16GB genişletilebilir dahili depolama alanı bulunan cihazın hafızasını dilerseniz hafıza kartı ile 128GB'a kadar genişletebilirsiniz. Kamera tarafında Doogee S30 modelinde, 8MP + 3MP çözünürlüğünde çift arka kamera ve 5MP çözünürlüğünde bir ön kamera bulunuyor.

Cihazın sağ tarafında bulunan parmak izi sensörü görevini layıkıyla yerine getirebiliyor. Telefon dayanıklılığın yanında sunduğu pil performansı ile de göz dolduruyor. Doogee S30'un batarya tarafında hızlı şarj özelliğini destekleyen 5580mAh gibi oldukça büyük kapasiteli bir pil bulunuyor. Cihazda çift sim kart desteği de mevcut. Doogee S30 modeli 15 saat video oynatma, 28 saatlik navigasyon ve 30 günlük bekleme süresi gibi oldukça uzun pil sürelerine sahip.

Whatsapp