Doogee kavisli ekranlı bir model geliştirmeye hazırlanıyor

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi olan Doogee, kavisli ekran tasarımıyla dikkatleri üzerine çekecek yeni bir model geliştirmek için kolları sıvadı.

Küresel pazarda özellikle son dönemlerde akıllı cep telefonu sektöründe isminden sıkça söz ettirmeyi başaran Çin merkezli Doogee firması, bir dönemler LG ile Samsung'un ilgi gösterdiği ancak başarı yakalayamadığı kavisli ekranlı cihazlara gözünü çevirdi. Sektörde LG G Flex ile Samsung Galaxy Round modelinin rakibi olacağı belirtilen cihaz, ünlü Twitter kullanıcı Evan Blass tarafından müjdelendi.


Evan Blass'ın Doogee firmasının yakın kaynaklarına dayandırdığı bu habere göre cihazda 6 GB kapasitesindeki bir RAM bellek ile 128 GB kapasitesindeki depolama alanı konumlandırılacak. Tam anlamıyla çerçevesiz olmamakla birlikte oldukça ince çerçeveleri içeren 18.5:9 en boy ekranına sahip ekran üzerinde şekillenecek olan cihaz, firmanın amiral gemisi modelleri arasında erini alacak.


LG ve Samsung gibi akıllı telefon sektörünün iki Güney Kore'li şirketinin kavisli ekranlarla pazarda başarı yakalayamamasına rağmen, Çin merkezli Doogee firmasının neden böyle bir karar aldığı da önemli merak konusu. Bakalım sektördeki kavisli ekran tasarımlı cihazların ilgi görmemesinin şansızlığını, Doogee firması Çin pazarında kendi leyine çevirmeyi başarabilecek mi?


He birde lafı fazla uzatmadan sizleri Evan Blass'ın attığı tweet ile karşı karşıya bırakalım;

Whatsapp