Disk Drill Veri Kurtarma Programı

Silinen dosyaları geri getirme konusunda sizlere önereceğimiz eşsiz program Disk Drill ile silinen dosyalarınızı geri getirin.

Teknolojinin hızlı gelişimi sonrasında şu anda tüm dünyada dijital veriler oldukça önem kazanmış durumda. Dijital veriler hayatımızın her alanında ve bu verileri saklamak, yedeklemek oldukça önemli. Video, ses dosyası, fotoğraflar ya da diğer veri dosyalarının özenle saklanması gerekirken, bazen teknik bir nedenle bazen de yanlışlıkla silme sonucunda bu veri dosyaları kaybedilebiliyor. İşte tam da bu nokta da sizlere gereken, çok iyi bir veri kurtarma yazılımı olurken, piyasa da çok sayıda veri kurtarma yazılımı kafa karıştırıyor.

Aslında günümüzde özellikle de silinen dosyaları geri getirmenin çok karmaşık olduğu ve sadece profesyonel kullanıcılar tarafından bu dosyaların geri getirilebileceği düşünülse de detaylı bilgisayar bilgisine sahip olmasanız da işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz.

Silinen dosyaları geri getirme konusunda sizlere önereceğimiz eşsiz program ise Disk Drill. Cleverfiles tarafından geliştirilen ve sizlere sunulan Disk Drill silinen dosyaları kurtarma, silinen fotoğrafları geri getirme konusunda en iyi veri kurtarma programı olarak diğer programlar arasında öne çıkıyor.

Disk Drill oldukça akıllı bir program ve sizi uğraştırmadan, hangi bölümlerden hangi dosyaları kurtarması gerektiğini biliyor ve sizleri büyük zahmetten kurtarıyor. Çok yönlü yapıya sahip olan Disk Drill NTFS, FAT32, EXT, HFS+ ve diğer bir çok dosya sistemine destek sunuyor. Çoklu veri kurtarma algoritması sizlerin önemli dosyalarınızı geri getirmek için kusursuz çalışıyor.

200’den fazla dosya türünü tanıyabilen Disk Drill, hızlı tarama ya da derin tarama seçenekleri ile virüs saldırısı, güç problemleri, bölümlerde meydana gelebilen hasarlar, yanlışlıkla silme, ya da hatalı ön yükleme olsun, video, fotoğraf, office dosyaları ya da diğer tüm silinen ve kaybolan dosyalarınızı geri getirmenizi sağlar.

Kullanıcı dostu arayüzü ile yapmanız gereken sadece, programı çalıştırmak, sistemi taramak ve listelenen dosyalardan istediklerinizi işaretleyerek geri getirmek. Disk Drill’i kurduktan sonra bu eşsiz program sürücünün yüzeyindeki hatalı sektörleri tarayarak belirleyebilir, kurtarılabilir veri dosyalarınızı ayıklar ve verilerinizin kurtarılma şansını büyük oranda arttırır.

Disk Drill programını ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Ücretsiz sürümde 500MB’a kadar büyüklüğe sahip olan veriler geri getirilebilirken, daha büyük dosya boyutu içeren verilerinizi geri getirmek için lisans satın almanız gerekmekte. Pro sürüm ile hiçbir sınırlama olmadan verilerinizi güven altına alabilirsiniz.

Disk Drill’i nasıl kullanacağım?

Sizlere kolay bir şekilde bu eşsiz programı kullanarak, silinen dosyaları geri getireceğinizi göstereceğiz. silinen dosyaları kurtarma, silinen fotoğrafları geri getirme için en iyi veri kurtarma programı kesinlikle Disk Drill’dir.

1- Tarama yapılacak olan sürücünün seçilmesi: Disk Drill programını çalıştırdıktan sonra ilk yapmanız gereken, tarama yapılacak olan sürücüyü seçmek. Sabit disk, USB bellek, ya da herhangi bir depolama aygıtını seçebilirsiniz. Dosya seçildikten sonra “Search for Lost Data” tıklanarak tarama başlatılır.

2- Disk Drill’in verileri listelemesi: Tarama sonrasında Disk Drill sizlere kurtarılabilir dosya ve klasörlerin listesini sunar.

3—Verilerin geri getirilmesi: Disk Drill’in listelediği verilerden geri getirilmesi istenenler seçilerek, kolay bir şekilde geri getirilir.

Disk Drill’i nasıl indirebilirim?

Normal olarak geri getirilemeyecek şekilde silinen dosyalarınızı tekrar geri getirmek için Disk Drill’i kullanın. Bu programı Disk Drill resmi websitesinden kolaylıkla indirebilirsiniz. CleverFiles’in web sitesinde farklı seçenekler sizlere sunuluyor.

500MB’a kadar dosyalarınızı geri getirmek için ücretsiz sürüm yeterli olurken, daha büyük dosya boyutuna sahip veriler için Pro ya da Enterprise sürüm gerekli.

Pro Sürüm: 1 kullanıcı ve 3 aktivasyon içeren bu sürüm 667.79TL ile satın alınabiliyor. Bu sürüm limitsiz geri kurtarma olanağı sunmakta. Ek olarak 217.59TL daha ödeyerek, ilerleyen dönemde sunulacak tüm güncellemeler de daha sonra hiçbir ödeme yapılmadan elde edilebilir.

Enterprise Sürüm: Bu sürüm ise 10 kullanıcı ve sınırsız aktivasyon ile öne çıkıyor. Fiyat ise 2744.09TL olarak belirlenmiş. Tüm ilerleyen dönemde sunulacak güncellemeler için ise Enterprise sürümde 742.82TL ödenebiliyor.

Ayrıca daha önceki sürümlerden yükseltmelerde %50 indirim, ya da eğitim ve kamusal kullanımda ise indirim sağlanabiliyor. Ayrıca Disk Drill’in benzeri bir program kullananlar için de %50’lik indirim fırsatı dikkat çekmekte.

Disk Drill sadece Windows işletim sistemine sahip bilgisayara sahip kullanıcılar için sunulmamakta. MacOS işletim sistemine sahip Apple cihaz kullanıcıları için de ayrı sürüm sunulmakta.

Siz de silinen dosyaları geri getirmek istiyorsanız, Disk Drill programını mutlaka edinmelisiniz!

Whatsapp