Diesel, Hugo Boss ve Tommy Hilfiger'den akıllı saat duyuruları geldi

Giyim segmentinin ünlü isimleri Diesel, Hugo Boss ve Tommy Hilfiger Android Wear 2.0 akıllı saat modellerini duyurdu.

Akıllı saat pazarı son dönemde büyük bir gelişim kaydetti. Özellikle akıllı telefon üreticileri bu pazarda öne çıkarken, Apple, sunduğu Series 1 ve Series 2 Apple Watch adındaki akıllı saat modelleri ile lider durumda ve Samsung da Gear S modelleri ile güçlü durumda. Ancak akıllı telefon üreticileri yanı sıra, klasik saat üreticileri, spor ve giyim dünyasının ünlü isimleri de akıllı saat pazarına yönelmiş durumda.

Kısa bir sür önce Google, yeni mobil işletim sistemi sürümü olarak Android Wear 2.0'ı resmi olarak duyurmuştu. Android Wear 2.0 ile gelen ilk cihazlar ise LG'nin yeni Watch Sport ve Style modelleri olurken, bu yeni mobil işletim sistemi ile cihaz duyuruları gelmeye devam ediyor.

Giyim dünyasının ünlü isimlerinden olan Diesel, Hugo Boss ve Tommy Hilfiger da yeni bazı akıllı saat duyuruları gerçekleştirdi. Bu üç firmanın da yeni akıllı saatleri, Android Wear 2.0 işletim sistemi ile Android Wear dünyasının yeni üyeleri oldu.

Yeni akıllı saatlerin tasarımlarını gözler önüne seren görseller gelse de ne yazık ki cihazların donanım özelliklerine dair bilgiler henüz ortaya çıkmış değil.

Yeni Diesel, Hugo Boss ve Tommy Hilfiger akıllı saatlerin fiyatlarına bakacak olursak eğer, Diesel On adındaki akıllı saat Qualcomm Snapdragon Wear 2100 ile geliyor ve fiyatı da 325$ olarak belirlenmiş.

Hugo Boss Touch is Android Pay ve NFC desteği içerirken, paslanmaz çelik kasa ile geliyor. Fiyat ise 395$ ve Ağustos ayında satışa çıkacak.

Tommy Hilfiger TH24, Snapdragon Wear 2100'e sahip. Fiyat 299$ olurken, bu sene sonunda satışa çıkacak.

Whatsapp