Cubot P20 teknik özellikleri ve gerçek fotoğrafları sızdırıldı

Çin merkezli Cubot firması tarafından geliştirmekte olduğu öne sürülen P20 modelinin teknik özellikleri, fiyat bilgisi ve hatta gerçek görüntüleri kamuoyuna sızdırıldı.

Akıllı telefon dünyasında özellikle son dönemlerde adından Çin merkezli telefon üreticilerinin sıkça söz ettirmeyi başardığını söyleyebiliriz. Çin'in yerel üreticileri arasındaki en önemli isimler arasında gösterilen Cubot firması, 3 ay öncesinde internet ortamına sızdırılan P20 isimli modelin üzerindeki çalışmalarını sonlandırdı.

19:9 en-boy oranına sahip bir dokunmatik panel üzerinde şekillenecek olan cihaz çentikli ekran tasarımını da ele alacakken, oldukça ince dizayn edilen çerçeveleri ile birlikte tam olarak çerçevesiz ekran deneyimi sunacak. 6.18 inç genişliğindeki FHD+ panel üzerinde şekillenecek olan cihazın arka yüzünde 20 MP + 2 MP kamera sensörü yer alacakken, ön yüzünde ise 13 MP çözünürlüğündeki bir sensörle birlikte gelecek.

Cihaz enerjisini 4000 mAh güç depolama işlemi gerçekleştirecek olan bir bataryadan sağlayacakken, Android 8.0 Oreo işletim sistemi, 8 çekirdekli 1.5 GHz frekans hızında çalışan MT6750T yonga seti ve 4 GB kapasitesindeki RAM bellekten alacak. Cihazda 64 GB ve 238 GB kapasitesindeki 2 farklı depolama seçeneği yer alacakken, içereceği bataya ile birlikte tam anlamıyla muhteşem bir performans sunacak.

Cihazın tasarımına baktığımızda Huawei P20 Pro ve Huawei P20 modellerine tasarım anlayışı bakımından oldukça benzeyecekken, cihazın arka yüzündeki çift kamera sensörü de bu modellerde olduğu gibi dikey olarak konumlandırılacak. Sızdırılan bilgiye göre cihazın fiyat etiketi ise 130 dolar gibi oldukça düşük bir fiyat etiketine sahip olacak.

Whatsapp