Cubot Max akıllı telefon Çin'de gün yüzüne çıktı

Cubot Max adındaki yeni bir phablet modeli resmi olarak tanıtıldı...

Dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin'de her ne kadar Huawei, Xiaomi, Lenovo, Oppo gibi isimler ön plana çıksa da daha bir çok farklı akıllı telefon üreticisi de cihazlarını sunuyor ve bunlardan bir tanesi de Cubot olmakta. Firma özellikle 4.5" ve 5.5" arasında ekrana sahip düşük fiyat etiketli Android modelleri ile adından söz ettiriyor.

Bu sene bazı yeni modellerini pazara sunan firmadan şimdi de yeni phablet duyurusu geldi. Bu yeni cihaz Cubot Max olarak adlandırılmış ve 6" ekranı ile büyük ekran seven teknoloji meraklıları için tasarlanmış.

Cubot Max akıllı telefonun teknik özelliklerini sizlere listeleyecek olursak eğer, cihaz 6" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Yonga seti ise MediaTek'in sekiz çekirdekli işlemcili MT6753A yonga seti olurken, sistem belleği 3GB ve dahili veri kapasitesi de 16GB olarak yer alıyor. Ayrıca bu kapasite microSD kart ile de arttırılabiliyor.

Akıllı telefonun arkasında ise 13MP kamera yer alıyor ve Selfie çekimler için ön kamerası da 5MP olarak konumlandırılmış. Ayrıca Cubot Max'da batarya da 4.000mAh olarak belirlenmiş. İşletim sistemi ise Google tarafından geliştirilen Android 6.0 Marshmallow olmakta.

Oldukça ilgi çekici bir tasarıma sahip olan Cubot Max akıllı telefon altın, siyah ve beyaz renklerle gelirken, ayrıca arka tarafta yer alan desen dikkat çekmekte.

https://youtu.be/8yyDRFZ7tZw

Whatsapp