CUBE WP10, Windows 10 Mobile Akıllı Telefon Satışa Sunuldu

Çin merkezli üretici CUBE, Windows 10 Mobile Phableti cihazı CUBE WP10'u satışa sundu.

Yaklaşık olarak bit ay önce Çin merkezli üretici CUBE tarafından geliştirilen CUBE WP10 hakkında bazı bilgileri sizlerle paylaşmıştık. Gelen ilk bilgilerinde çok fazla detay veremediğimiz Windows 10 Mobile işletim sistemi ve 7 inç büyüklüğünde ekranı ile tableti andıran bu yeni akıllı telefon nihayet satışa sunuldu.

CUBE WP10 Windows 10 Mobile phablet, bugün İspanya Aliexpress sitesinde 269€ (300$) fiyat etiketi ile satışa sunuldu ve tüm detayları ortaya çıktı. 6.98 inç 720p HD ekrana sahip olan CUBE WP10, Snapdragon 220 yonga seti, 2GB RAM, microSD kart ile 128GB'a kadar genişletilebilir 16GB dahili depolama alanı, 5MP arka kamera, 2MP ön kamera, 7.6 mm incelik ve 2.850 mAh bataryaya sahip. 

Cihaz özel gelişmiş özelliklere de sahip. Bunlar arasında denoising mikrofon, daha itiraza deneyimi için LOUD Voice teknolojisi, hızlı şarj desteği ve Usb otg gibi özellikler bulunuyor. Cihaz, 7 inç ekrana ile tablet gibi görünse de 3G ve 4G LTE desteği ile oldukça büyük bir ekranlı bir akıllı telefon olduğunu belirtelim. 

Böyle eşsiz bir form faktöre sahip devasa bir akıllı telefon için Snapdragon 220 yonga seti biraz düşük bir işlemci olarak karşılanabilir. Fakat ne var ki 269€ (300$) fiyat etiketi ile makul bir seçenek olarak değerlendirebilir. Bilindiği üzere Microsoft, Windows Mobile'ın sistem gereksinimlerini 7 inç ekran boyutu ile sınırlandırmış fakat daha sonra yapılan güncelleme ile bu sınır Windows 10 Mobile'da 9 inç boyuta kadar yükseltilmişti. 

Whatsapp