Crazy Taxi Classic artık Android ile iOS için ücretsiz

Bilgisayarların vazgeçilmez oyunu olan Crazy Taxi Classic, artık Android ile iOS işletim sistemli akıllı cep telefonları için herhangi bir ücret ödemeden indirilebilecek.

Android ile iOS işletim sistemli akıllı cep telefonu kullanıcılarının en çok oynadığı yapımlar arasında gösterilen Crazy Taxi, ücretli olarak indirilmeye sunulmuştu. Buna rağmen milyonlarca kez indirildiği belirtilen yapım, şimdilerde ise her iki platform içinde tamamıyla ücretsiz olarak yayınlandı.


Tamamıyla ücretsiz olarak yayınlanan bu oyunda reklamlar ile oyun içi satın alımlar mevcut olarak karşımıza çıkacakken, ücretsiz olduğu duyurulduğundan beri önemli bir indirme rakamına ulaştığı söyleniliyor. SEGA gerçekleştirdiği açıklama ile birlikte Crazy Taxi oyununu herhangi bir ücret ödemeden oynayacak olan herkesin şanslı olduğunu belirtti.


Oldukça zevkli bir yapısı olan ve her saniyesi büyük heyecanla geçen yapımın grafiklerinin akıllı cep telefonlarında artık bilgisayarlardan çok daha iyi olduğunu söyleyebiliriz. Crazy Taxi isimli oyuna hali hazırda App Store üzerinden herhangi bir ücret ödemeden indirebilecekken, Android kullanıcılarının ise kısa bir süre beklemeleri gerekecek.


Çünkü yapım henüz Google Play Store'un Türkiye mağazasında yayınlanmazken, kısa bir süre içerisinde kullanıma sunulacak.

Whatsapp