Coral Blue Renkli Xiaomi Mi 6, Bugün Satışa Çıkıyor

Xiaomi'nin amiral gemisi Mi 6, Coral Blue renk seçeneği ile ilk defa bugün satışa sunuluyor. İşte Mavi renkli Xiaomi Mi 6'nın fiyatı ve özellikleri.

Çin merkezli üretici Xiaomi, uzun süre heyecanla beklenen amiral gemisi akıllı Xiaomi Mi 6'yı Nisan ayında resmi olarak tanıtmıştı. Xiaomi Mi 6 ilk olarak 28 Nisan tarihinde satışa sunuldu ancak cihazın sadece siyah renk seçeneği stoklarda mevcuttu. 

Nisan ayındaki resmi tanıtım etkinliği sırasında en çok ilgi gören renk seçeneklerinden biri de h şüphesiz Coral Blue  olarak da adlandırılan Xiaomi Mi 6'nın Mavi rengi olmuştu. Seramik Siyah tasarımla birlikte büyük ilgi gören Mavi renkli Xiaomi Mi 6 bugüne kadar satışa sunulmamıştı. Bugün gelen bilgilerde ise Xiaomi Mi 6'nın Mavi renk seçeneği ile şirketin resmi web sitesinde satışa sunulacağı ortaya çıktı. 

Mavi renkli Xiaomi Mi 6, bugünden itibaren sınırlı adette Mi.com adlı şirketin resmi sitesinde satışa sunulacak. Ancak, Mavi renkli Mi 6'nın şimdilik sadece 6GB RAM / 128GB dahili depolama alanına sahip versiyonu şirketin web sitesinde listeleniyor. Bu da Mavi renk seçeneğinin 64GB dahili depolama alanına sahip versiyonda mevcut olmayacağı anlamına gelebilir. 

Xiaomi Mi 6'nın Mavi renkli versiyonu 6GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip versiyonu ile bugün Çin saati ile 10'da 2.900 Yuan fiyat etiketi ile,satışa sunulacak. Ancak ilk etapta on bin adet akıllı telefon satışa sunulacak. Bu da stokların kısa sürede tükeneceği anlamına geliyor. Tabi Xiaomi, ek satış açmazsa. 

Whatsapp