Coral Blue Galaxy S7 edge ABD'de satışa çıkıyor

Bir kaç gün içerisinde ABD pazarında Coral Blue Galaxy S7 edge satışa sunuluyor.

Samsung, Ağustos ayında Galaxy Note7 modelini sunmuş ve bu akıllı telefon yeni mavi rengi Coral Blue rengi ile gelmişti. Bu renk oldukça beğenilirken, bir anda Galaxy Note7 batarya problemi ortaya çıktı. Cihaz toplatılırken, geçtiğimiz ay hem satışları hem de üretimi durduruldu. Bu rengi ise firma diğer önemli phablet modeli Galaxy S7 edge'ye getirme kararı almıştı.

Coral Blue Galaxy S7 edge bir süre önce resmi olarak duyurulurken, firmanın anavatanı Güney Kore'de satışa sunulmuş durumda. Şimdi ise firma bu rengi yeni ve önemli bir pazarda daha sunmaya hazırlanıyor.

Gelen bilgilere göre Amerika Birleşik Devletleri'nin önemli cep telefonu operatörlerinden birisi olan T-Mobile Coral Blue Galaxy S7 edge akıllı telefonu 18 Kasım tarihinde satışa çıkartacak. Ayrıca diğer önemli cep telefonu operatörü AT&T ise 16 - 18 Kasım tarihlerinde cihazın dağıtımlarına başlayacak.

Fiyata bakacak olursak eğer, AT&T 749.99$ olarak cihazı satışa çıkartırken, T-Mobile'ın ise henüz kesin olmasa da 789.99$ olarak Coral Blue Galaxy S7 edge'yi satışa sunabileceği ifade ediliyor.

Samsung Galaxy S7 edge akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde iki yanı kavisli dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 12MP arka kamera, 5MP ön kamera, Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi özelliklerine sahip.

Whatsapp