Coolpad'den yeni Mega 2.5D akıllı telefon duyurusu geldi

Çinli Coolpad, Hindistan için yeni bir akıllı telefon modelini duyurdu...

Neredeyse her gün sizlere Çinli akıllı telefon üreticilerinin yeni cihazlarını sunuyoruz, ya da sunacakları akıllı telefonlar hakkında bilgiler veriyoruz. Çinli firmalardan bir tanesi de Coolpad olurken, ülkemizde çok fazla bilinmese de Çin'de oldukça tercih edilen bir firma ve Coolpad sadece Çin pazarında değil ayrıca Hindistan'da da cihazlarını sunuyor.

Çin'in ardından dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarı olan Hindistan'a Çinli firmalar büyük ilgi gösterirken, Coolpad de bu pazarda cihazlar sunuyor ve şimdi de Coolpad Mega 2.5D akıllı telefon bu pazarda satışta.

Amazon Hindistan üzerinden satışa sunulan bu yeni akıllı telefon adından da anlaşılacağı üzere 2.5D kavisli cam tasarım ile gelen cihaz 5.5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içermekte. Ayrıca akıllı telefon 1Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili MediaTek MT6735P yonga setinden güç alıyor. 

Akıllı telefon Google tarafından geliştirilen Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor ve hem önde hem de arkada 8MP kamera bulunuyor. 3GB sistem belleği içeren ve ayrıca 16GB dahili veri kapasitesine sahip olan CoolPad Mega 2.5D'nin bataryası 2.500mAh olarak gelirken, 4G VoLTE, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS diğer önemli özellikler olmakta.

Akıllı telefonun satış fiyatı ise Rs 6,999 (~$105) olarak belirlenmiş.

Whatsapp