Coolpad Note 5 akıllı telefon yüksek fiyat / performans oranı ile geldi

Çinli Coolpad'in yeni akıllı telefonu Note 5 dikkatleri üzerine çekiyor...

Çinli firmalar her dönemde sunduğu akıllı telefon modelleri ile dikkat çekerken, artık firmalar özgün tasarıma sahip ve fiyat / performans oranı açısından da oldukça dikkat çekici modelleri pazara sunuyorlar. 

Büyük Çinli firmalardan bir tanesi de ülkemizde çok fazla bilinmemesine karşılık Coolpad olurken, firma yeni akıllı telefon modeli ile karşımıza geldi. Yeni akıllı telefon Coolpad Note 5 adı ile gelirken, fiyatı da 165$ olarak belirlenmiş. Bu da şimdiye kadar karşılaştığımız 4GB sistem belleği ile gelen en düşük fiyatlı akıllı telefon oluyor.

Coolpad Note 5 akıllı telefon Hindistan'da Amazon üzerinden yakında satışa sunulacak ve fiyatı da Rs 10,999 olacak.

Yeni akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde Full HD dokunmatik ekran ile geliyor. Coolpad Note 5 akıllı telefon Qualcomm'un sekiz çekirdekli işlemcili Snapdragon 617 yonga setinden güç almakta. Dahili veri kapasitesi 32GB ve bu kapasite microSD kart ile de arttırılabilecek.

Cihazın arkasında 13MP kamera bulunuyor ve Selfie kamerası da 8MP olarak geliyor. Google Android 6.0 Marhmallow mobil işletim sistemi ve CoolUI 8.0 üzerinde çalışan Coolpad Note 5 akıllı telefonun bataryası ise 4.010mAh. 

Coolpad Note 5, Royal Gold ve Space Gray olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile satın alınabilecek.

Whatsapp