Cool 1 Dual akıllı telefon Hindistan pazarında satışa sunuldu

LeEco ve CoolPad ortaklığından doğan Cool 1 Dual akıllı telefon Hindistan'da satışa çıktı.

Çinli akıllı telefon üreticileri arasında son dönemde ilgi çeken iki akıllı telefon üreticisi LeEco ve CoolPad olurken, bu firmalar bir süre önce güçlerini birleştirmiş ve ayrı ayrı modeller sunmaya devam eden firmalar ayrıca işbirliğine girerek iki akıllı telefon modelini de pazara sunmuşlardı.

Bu cihazlardan ilki Cool 1 Dual adı ile gelirken, akıllı telefon Ağustos ayındaki duyurunun ardından Çin pazarında satışa çıkmıştı. Şimdi de bu akıllı telefon bir diğer büyük pazar olan Hindistan'da yerini aldı. Akıllı telefonun Hindistan'da satış fiyatı ise INR 13,999 / $205 olarak belirlenmiş.

Cihazın teknik özelliklerine bakarsak eğer, Cool 1 Dual akıllı telfeon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Ayrıca akıllı telefon Qualcomm'un sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 510 grafik işlemci içeren Snapdragon 652 yonga setinden güç alıyor. 

Cool 1 Dual 4GB sistem belleği ile Hindistan'da sunuldu ve ayrıca akıllı telefonun arkasında 13MP çözünürlükte çift arka kameraya yer verilmiş. Cihazın ön tarafında Selfie çekimler için konumlandırılmış 8MP çözünürlükte bir kamera daha bulunuyor.

64GB dahili veri kapasitesi ile gelen akıllı telefonun kapasitesi microSD kart desteği olmadığından arttırılamıyor. 4.060mAh batarya Cool 1 Dual akıllı telefonda bulunuyor ve ayrıca cihaz  Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor. 

Whatsapp