Codemasters'ın Popüler Oyunu Grid Autosport, IOS ve Android için Geliyor

Codemasters'ın en popüler araba yarışı oyunu olan Grid Autosport, IOS ve Android platformu için önümüzdeki sonbaharda resmi olarak yayınlanacak.

GRID Autosport, 90'lı yıllarda dünyadaki en popüler video yarış oyunu serilerinden biri olan TOCA serisindeki dokuzuncu oyundur. Codemasters tarafından geliştirilen oyun 2014'te PC ve konsollarda da sunuldu, ancak son zamanlarda Android ve iOS akıllı telefonları çalıştıranlar mobil cihazlar için de yayınlanacağı açıklandı. 

Maalesef, GRID Autosport'un mobil sürümünün geliştirilmesi işini yüklenen oyun stüdyosu Feral Interactive, oyunun bazı yönleri üzerinde çalışmak için daha fazla zamana ihtiyaç duyduğunu açıkladı.

Kullanıcı arayüzünü geliştirmek ve GRID Autosport'un performansını, birinci sınıf bir mobil oyunun hak ettiği seviyeye yükseltmek için ekstra zamana ihtiyacımız var.

 GRID Autosport'un iOS sürümü üç ay ertelendi, ancak Android kullanıcılarının daha da uzun r süre beklemesi gerekecek. Feral Interactive, Android cihazları için Grid Autosport oyununu "bu yılın sonunda" kullanıma sunacağını açıkladı.

Bilmeyenler için tekrar hatırlatmamız gerekirse, GRID Autosport, gerçeğe yakın deneyimi ve mükemmel grafikleri ile muhteşem bir yarış oyunu deneyimini oyunculara sunuyor. Ama yine "konsol kalitesinde mobil yarış oyunu deneyimi" yaşamak isteyen kullanıcılar bir müddet daha Feral Interactive'den gelen haberleri takip etmesi gerekiyor gibi görünüyor. 

Whatsapp