Çinli ZTE'nin Yeni Katlanabilir Telefonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı

Çinli akıllı telefon üreticisi ZTE'nin ilerleyen zamanlarda piyasaya sunacağı katlanabilir akıllı telefona ait ilk patent görüntüleri ortaya çıktı.

Son zamanlarda tüm dikkatleri üzerine çeken katlanabilir telefonlar birçok kullanıcının dikkatini çekse de fiyatlarıyla cep yakan modeller olarak karşımıza çıkıyor. Samsung, Huawei ve daha birçok üreticinin duyurusunu yaptığı katlanabilir telefonlara bir yenisi daha eklenecek gibi görünüyor.

Çinli teknoloji devi ZTE geçtiğimiz günlerde yaptığı yeni bir patent başvurusu ile katlanabilir telefon üzerinde çalıştığını gösterdi. Şimdiye kadar duyurulan katlanabilir telefonların aksine daha farklı bir tasarıma sahip olan cihaz ilk bakışta herhangi bir ön kameraya sahip değil gibi görünüyor.

Yukarıdaki görsellere bakıldığı zaman telefonun sağ tarafında ses tuşlarının ve güç tuşunun yer aldığını görüyoruz. Ayrıca sim girişinin de telefonun sağ tarafına yerleştirildiği görülüyor. Arka tarafta çift kamera kurulumu ve LED flaş desteği dikkat çekiyor. Diğer cihazlar dışa doğru katlanırken ZTE'nin cihazı ise içe doğru katlanıyor.

Bu tasarımsal farklılığın kullanıcılar tarafında nasıl karşılanacağı henüz bilinmezken cihazın Snapdragon 855 gibi üst düzey donanım özellikleriyle beraber geleceği düşünülüyor. Alt kısımda sağda ve solda olmak üzere çift hoparlör ızgarası ve Type-C bağlantı noktasını görüyoruz.

ZTE daha önce Ekim 2017'de, Axon M adında katlanabilir tasarıma sahip bir akıllı telefon modelini duyurmuştu. Bu model çok fazla ilgi görmemiş olsa da şirket yeni cihazıyla tüm ilgiyi üzerine çekecek gibi görünüyor.

Whatsapp