Çinli Üretici Coship, Android ve Windows 10 Mobile İşletim Sistemli Telefon Üzerinde Çalışıyor

Çin merkezli üretici Coship Mobile, Android ve Windows 10 Mobile işletim sistemlerine sahip dual boot akıllı telefon üzerinde çalışıyor.

Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows Phone platformu için ne kadar az çaba sarf ettiği biliniyor. Ancak Çinli üretici Coship, buna rağmen Windows 10 Mobile Platformunun en büyük eksikliği olan uygulama sorunundan etkilemeyecek bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. 

Coship Mobile, geliştirdiği bu akıllı telefonu ile uygulama açığını tam olarak dolduramayacak olsa da bu telefonu Android işletim sisteminin Google Play Store uygulama mağazası ile eleştirerek bu sorunu çözmeye yardımcı olmayı amaçlıyor. Şirket şu anda kullanıcıların Microsoft ve Google'ın sunduğu işletim sistemlerinin en iyi yönlerini tek bir telefona dahil etmelerine olanak tanıyan, Windows 10 Mobile ve Android platformları ile çift önyükleme sağlayacak bir cihaz üzerinde çalışıyor.

Bu akıllı telefonun pazara gelip gelmeyeceği elbette henüz belli değil. Her ne kadar telefonun piyasaya sürülmesi henüz kesinlik kazanmamış olsa da özellikle Windows kullanıcılarının uygulama nedeni ile telefonlarını yerinizden başlatmaya ne kadar istekli olacakları da belli değil. Bu nedenle çift işletim sistemli akıllı telefon kulağa hoş geliyor olsa da gerçekten başarılı olup olmayacağı konusunda tereddütler bulunuyor. 

Whatsapp