Çift Sim İPhone'lar China Mobile ve China Telecom Tarafından Doğrulandı

Apple'ın birkaç gün içinde resmiyete kavuşturacağı yeni iPhone modellerinin çift kart desteği ile geleceği Çin'li operatörler tarafından doğrulandı.

Apple, temel olarak gelişmekte olan e-Sim desteği üzerine en çok yoğunlaşan üretici olmuştu ancak yeni iPhone modelleri, çift sim kart desteği ile daha fazla kullanıcı dostu olacak gibi görünüyor. China Telecom’un Facebook sayfasında yayınlanan bir görüntü, böyle bir modelin yolda olduğunu doğruluyor. 

Yeni iPhone modellerinden sadece bir tanesinin çift sin desteği içereceği belirtiliyor. Hatta analistler, bu cihazın uygun fiyatı ile öne çıkacak olan 6.1 inç LCD ekranlı iPhone 9 modeli olacağını iddia ediyor. Bununla birlikte, görüntülerdeki çift sim kart yuvası, daha önce görüntüleri sızdırılanlardan daha farklı görünüyor. Yani, en az iki çift sim kart destekleyen iPhone modeli olabilir. Ancak her iki durumda da çift sim kart destekli iPhone modellerinin Çin pazarına özel olacağı iddia ediliyor. 

Çift SIM kart tepsisi, çift 4G bağlantısını destekleyen ve China Telekom'un çeşitli ağ türlerini kapsayan, yetenekli bir modem tarafından desteklenecek.

China Mobile da facebook sayfası üzerinden yayınladığı bir görüntüde, yeni iPhone modellerinin çift sim kart desteğine sahip olacağını açık bir şekilde ortaya koydu. Ancak China Mobile’ın paylaştığı görüntüler, üç modelde de çift sim desteği olacağına işaret ediyor. 

2018 iPhone'lar 12 Eylül tarihinde resmi olarak duyurulacak. Bu etkinlikte Apple Watch Series 4 ve yeni İpad Pro modelinin de gün yüzüne çıkacağı tahmin ediliyor. 

Whatsapp