Çift Kameralı Moto E5 Plus Çalışır Halde Görüntülendi

Motorola'nın yeni uygun fiyatlı akıllı telefonu Moto E5 Plus modeli bu sefer çalışır halde ortaya çıktı.

Lenovo'nun sahip olduğu Motorola firmasının yeni giriş seviyesi E serisi cihazları yakında piyasaya sunulacak. Telefonların Moto E5, E5 Plus ve E5 Play olarak adlandırılacağı söyleniyor. Daha önce, dünyaca ünlü sızıntı kaynağı Evan Blass tarafından Moto E5 modeline ait bazı görüntüler paylaşılmıştı. Bugün ise Moto E5 Plus olduğu iddia edilen model çalışır halde görüntülendi.

Tasarım açısından Moto E5 Plus modeli bir önceki model olan Moto E4 Plus'a bir hayli benziyor.  Sızan görüntü, akıllı telefonun şu anda trend olan 18: 9 en boy oranına sahip çerçevesiz ekran ile geleceğini gösteriyor. Elbette amiral gemisi cihazlar kadar ince çerçeveleri olmasa da yinede ince çerçeveleri bulunan bir model olacak gibi görünüyor.

Aşağıdaki diğer fotoğraf telefonun arka panelini de gözler önüne seriyor. Moto E5 Plus modelinde yer alan kamera modülü şirketin normal halka benzeri tasarımı içerisinde yer alacak. Çift arka kamera sayesinde bokeh efekti ile fotoğraflar çekebileceksiniz. Ayrıca cihazın arkasında şirketin logosunun yer aldığı bir parmak izi okuyucusu da bulunuyor.

Moto E5 Plus, E5 ve E5 Play'e kıyasla Moto E5 serisindeki en gelişmiş model olacak. Ayrıca Motorola'nın 18: 9 en boy oranı bulunan ekrana sahip ilk akıllı telefonu olacak. Cep telefonuyla ilgili önceki sızıntılar, telefonun 5,8 inç boyutunda IPS LCD ekrana ve 720 x 1440 piksel yani HD Plus çözünürlüğe sahip olacağını gösteriyordu. Diğer taraftan 3 GB RAM belleği ve 32 / 64 GB dahili depolama alanı seçenekleri de cihazda yer alacak.

Telefonun arka kısmında f / 1,75 diyafram aralığına sahip 16 MP çözünürlüğünde bir kamera bulunacak. Ön tarafta ise f / 2.0 diyafram aralığına sahip 8 MP çözünürlüğünde bir kamera bulunacak. Telefonda ayrıca 5.000 mAh kapasiteli bir bataryanın yer alması bekleniyor.

Whatsapp