Çift Arka Kameralı Xiaomi POCOPHONE, FCC'den Geçti 

Xiaomi'nin çift arka kameraya sahip yeni bir akıllı telefonu, POCOPHONE kod adı ile FCC sertifika sürecinden geçti.

Çin merkezli üretici Xiaomi'nin POCOPHONE adıyla yeni bir seri akıllı telefonu piyasaya sunacağı bir süredir,teknoloji gündemini meşgul ediyordu ve geçtiğimiz günlerde bu serinin ilk modeli Tayvan'da NCC sertifikası da almıştı. Cihaz, bugün de FCC sertifika sürecinden geçerken ortaya çıktı. Yeni Xiaomi POCOPHONE, arka tarafında çift kamera kurulumuna sahip olacak ve 2.4 GHz ile 5 GHz WiFi bantlarını destekleyecek. 

Yeni akıllı telefonun model numarası M1805E10A olmasına rağmen, Xiaomi tarafından sağlanan kapak etiketi üzerinde M1805D1SG model numarası olduğu görülüyor. Bununla birlikte; 2AFZZ-XMSE10A olan FCC ID'si her iki cihaz için de aynı..FCC belgesine göre, telefon 151 mm uzunluğunda, 76 mm genişliğinde ve 163 mm diyagonal boyutlara sahip.. Bağlantı özelliklerine gelince, akıllı telefon LTE, WCDMA ve GSM bağlantılarunı destekleyecek. 

Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu serisi ile ilgili olarak bilinen herşey bu kadar ancak FCC sertifika sürecinden geçen cihazın özellikleri hakkında daha fazla ayrıntı yakın zamanda ortaya çıkmaya başlayacaktır. Xiaomi, Hindistan ve Çin'de Mi ve Redmi serilerinin elde ettiği başarıdan sonra akıllı telefon serisini genişletmeyi planlıyor gibi görünüyor. 

Whatsapp