Çift arka kamera içeren LeEco LEX656 ve LEX659 TENAA'da ortaya çıktı

LeEco LEX656 ve LEX659 modeller, Çin'de sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı.

Çin'in en yeni akıllı telefon üreticilerinden birisi olan LeEco, son dönemde oldukça agresif bir büyüme stratejisi ile karşımıza geldi. İlk olarak firma cihazlarını anavatanı Çin'de satışa sunarken, saha sonra Amerika Birleşik Devletleri'ne uzanmış ve geçtiğimiz sene sonlarında da bu pazarda iki yeni akıllı telefon modelini pazara sunmuştu.

Bu sene yeni modeller sunmaya devam edecek olan firmanın iki yeni modeli ortaya çıktı. Bu yeni cihazlar, LeEco LEX656 ve LEX659 adı ile Çin'de sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı. Aslında bu akıllı telefonlar, LeEco Le 2s adındaki henüz resmi olarak duyurulmayan model olurken, LEX656 tek SIM, LEX659 ise çift SIM destekli versiyon olmakta.

Cihazların arkasında çift kamera yer alıyor. Ayrıca kameraların hemen altında da parmak izi tarayıcısı konumlandırılmış.

Teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, LeEco LEX656 ve LEX659 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Ayrıca bu cihazlar 2.3Ghz saat hızında çalışan on çekirdekli işlemcili yonga setinden güç almakta.

LeEco LEX656 ve LEX659, 4GB sistem belleği içerirken, ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB olarak geliyor. Akıllı telefonların arkasında 13MP çift kamera yer alıyor ve Selfie kamerası da 8MP olarak geliyor. Google Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonların bataryası ise 3.900mAh olarak belirlenmiş.

Whatsapp