Chrome Gold Renkli Xperia XZ2 Premium Canlı Görseli Sızdırıldı

Sony Xperia XZ2 Premium'un Chrome Gold renkli modeline ait canlı görselleri internete sızdırıldı.

Japon kökenli teknoloji devi Sony'nin amiral gemisi Xperia XZ2 Premium, yalnızca belirli pazarlarda satışa sunuldu ve birçok ülkede de  ön sipariş için listelenmeye başladı, ancak çift kameralı Sony amiral gemisi sadece Chrome Siyah ve Krom Gümüş renk seçeneklerine sahipti. Yeni bir haber ise Sony Xperia XZ2 Premium'un üçüncü bir renk seçeneği olarak Chrome Altın renkle geleceğini iddia ediyor. 

Sony Xperia XZ2 Premium'un altın kaplı versiyonunun canlı görüntüsü internete sızdırıldı. Bu renk seçeneği henüz Sony tarafından resmi olarak doğrulanmadı. Bu nedenle Chrome Altın renkli Sony Xperia XZ2 Premium'un mevcut renkler satışa sunulfuktan sonra yakın gelecekte duyurulması bekleniyor. 

Elbette bu noktada resmin güvenirliği sorgulanabilir, bu nedenle gerçek olarak algılamamak gerekiyor. Altın renk seçeneğinin ön siparişlerin 2 Temmuz tarihinde başlayacağı Çin pazarı için olduğu belirtiliyor. Büyük ihtimalle o tarihten önce Chrome Altın renkli Xperia XZ2 Premium ile ilgili daha fazla ayrıntı ortaya çıkmış olur. 

Sony Xperia XZ2 Premium, 4K çözünürlüğe sahip 5,8 inç TRILUMINOUS ekrana sahip ve 6GB RAM ile Qualcomm Snapdragon 845 yonga setini çalıştırıyor. Cihazın arkasında, 960 fps'lik slo-motion ve 30 fps'de 4K video çekebilen bir çift kamera sistemi de var. Xperia XZ2 Premium'un fiyatlandırması şu an için doğrulanmadı.

Whatsapp