CES 2017: Xiaomi Mi Note 2 akıllı telefonun üç yeni rengi geldi

Çinli Xiaomi, phablet modeli Mi Note 2'yi üç yeni renkte daha sunuyor.

Şu sıralar CES 2017'den teknoloji dünyası açısından oldukça önemli duyurular gelirken, bir çok yeni akıllı telefon da duyurulmuş durumda. Xiaomi de CES 2017'de yer alan firmalardan bir tanesi ve firma yeni cihazlarını gün yüzüne çıkardı.

Bunlar arasında kısa süre önce Çin'de satışa sunduğu konsept akıllı telefon modeli Xiaomi Mi Mix akıllı telefonun beyaz renkli versiyonu yer alırken, ayrıca Xiaomi Mi TV 4  ve Xiaomi Router HD de resmi olarak tanıtıldı.

CES 2017'de bir haber de Xiaomi'nin Mi Note 2 adındaki üst seviye phablet modeli için geldi. Bu yeni bilgi ise sadece siyah ve gümüş renkler ile pazara sunulan Xiaomi Mi Note 2'nin yeni renklerinin geleceği oldu. Xiaomi Mi Note 2 hatırlanacağı üzere 2016 sonlarına doğru firma tarafından tanıtılmış ve bir çok pazarda da satışa çıkmıştı.

Xioami Mi Note 2'nin yeni renkleri ise pembe, mor ve yeşil olarak belirlenmiş. Teknik özellik olarak bakıldığında ise renkler arasında herhangi bir fark bulunmuyor.

Xiaomi Mi Note 2 akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Cihazın sistem belleği 4GB / 64GB ve ve dahili veri kapasitesi de 64GB / 128GB olarak belirlenmiş.

Qualcomm'un dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Snapdragon 821 yonga setinden güç alan akıllı telefonun arkasında 22.5MP çözünürlükte kamera bulunuyor ve ön kamera da 8MP olarak geliyor.

İşletim sistemi Android 6.0 Marshmallow olurken, cihazda ayrıca 4.070mAh batarya bulunmakta.

Whatsapp