CES 2017: Razer'dan 3 ekran içeren dizüstü bilgisayar duyurusu geldi

Razer, Project Valerie olarak adlandırdığı yeni 3 ekranlı notebook modelini gün yüzüne çıkardı.

CES 2017'de akıllı telefon ve tabletlerin yanı sıra dizüstü pazarına dair de oldukça önemli duyurular gelirken, bir cihaz duyurusu da Razer'dan geldi. Razer bilindiği üzere özellikle de oyun severlere yönelik olarak geliştirdiği ve üst düzey performans sunan cihazları ile tanınırken, firmanın duyurduğu notebook ise Project Valerie olarak adlandırılmış.

Bu yeni konsept notebook, hem üst düzey donanım özellikleri içeriyor, hem de tasarımı ile oldukça etkileyici olurken, en büyük özelliği ise 3 ekran içermesi. Cihazın katlanabilir yapıdaki ekranları sağa ve sola açılarak 3 ekrandan oluşan bir cihaz ekranı oluşturuluyor.

Razer bu yeni notebook modeli Project Valerie'nin teknik özellikleri hakkında bilgileri paylaşmış değil. Ancak biz yine de oldukça üst düzey donanım bileşenlerinden oluşmuş bir konsept notebook olduğunu tahmin ediyoruz.

Baktığımızda cihazın oldukça sade yapıda klavye tasarımı dikkat çekiyor. Klavye kısmında ayrıca sağ tarafta touchpad konumlandırılmış.

Bu yeni konsept notebook cihazın piyasaya sunulmasını ise beklemiyoruz. Daha önce de CES gibi etkinliklerde konsept olarak tanıtılan cihazların, piyasaya sunulmadığına tanık olmuştuk.

Whatsapp