Çerçevesiz Ekranlı Nubia Z18'in Yeni Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

ZTE'nin merakla beklenen yeni telefonu Nubia Z18'in en net render görüntülerine bir yenisi daha eklendi. Yeni tasarım tamamen çerçevesiz bir ekranı gözler önüne seriyor.

Gizemli bir Nubia akıllı telefonunun oldukça net render görüntüleri sızdırılmış durumda. Bu cihazın yaklaşmakta olan Nubia Z18 olacağı iddia ediliyor. Fakat daha önceden çalışır halde ortaya çıkan Nubia Z18 görselleri ile şimdi ortaya çıkan render görüntüleri tasarım anlamında birbiri ile uymuyor. Render görüntülerinden yola çıkacak olursak Nubia Z18 modeli tıpkı Oppo Find X modelinde olduğu gibi oldukça yüksek bir ekran kasa oranı ile gelecek. Ayrıca görsellerde cihazın ön tarafında herhangi bir ön kamera bulunmadığı görülüyor.

Oppo Find X benzeri bir ön kamera bulunma ihtimali yüksek olan telefonda belki birçok kişi için oldukça ilgi çekici başka bir özellik daha bulunabilir. Görsellerde telefonun arka tarafında ikincil bir ekranın yer aldığı görülüyor. İkincil ekran üzerinde tarih ve saat gibi bilgilerin yer aldığı görülüyor. Bu ekran Meizu 7 Pro modelinde yer alan ikincil ekrandan daha büyük olacak gibi duruyor.

Tasarım anlamında görsellerden telefonun çok ince olmayacağını söyleyebiliriz. Elbette bu noktada telefonun güç tuşuna yerleştirilecek olan parmak izi okuyucusunun önemi büyük olacaktır.

Çift LED flaş yeri bulunan telefonda ayrıca çift arka kamera da bulunuyor.  Alt tarafta 3,5 mm kulaklık girişi ve hoparlör ızgarasının yanı sıra USB Type-C şarj bağlantı noktası da bulunuyor. Snapdragon 845 işlemciyle gelmesi beklenen telefonda 6 / 8 GB RAM belleği seçeneği de yer alacak.

Whatsapp