Çerçevesiz Ekranlı Meizu E3 Modeli Net Bir Şekilde Görüntülendi

Meizu'nun geliştirdiği yeni orta seviye akıllı telefon Meizu E3 net bir şekilde görüntülendi. Görüntülere göre yeni orta seviye akıllı telefon çift kamera ve çerçevesiz ekran ile beraber gelecek.

Nisan ayında, Meizu E2 modelinin tanıtımına şahit olmuştuk. Şimdi ise ortaya çıkan görüntüler Meizu E2'nin devamı olacak olan Meizu E3 modelini net bir şekilde gösteriyor. İddia edilen telefonun canlı görüntüleri, cihazın Meizu M6 serisine benzer yan tarafa monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısı ve arka tarafta dikey olarak yerleştirilmiş bir çift bir kameranın bulunduğunu gösteriyor. Cihazın ön tarafında ise 18:9 oranına sahip çerçevesiz diyebileceğimiz bir ekran bizi karşılıyor. Elbette ön tarafta video görüşmeleri ve fotoğraflar için bir ön kamera yer alıyor.

Dünyaca ünlü Çinli Weibo blog sitesinde ortaya çıkan sızıntı görsellerini bir üye paylaşmış. Bu sebeple cihazın bazı görünmemesi gereken bilgilerini sansürlemiş. Cihaz aslında ön taraftan Xiaomi Redmi 5 Plus ve Xiaomi Redmi 5 modellerini de andırıyor. Görsellerin devamında cihazın alt kısmında 3,5 mm kulaklık girişi ve USB Type-C bağlantı noktası bulunduğunu görebiliyoruz. Cihazın SIM girişi sol tarafa konumlandırılmış durumda. Cihazın sağ tarafında ise üstünde parmak izi okuyucusu bulunan bir güç düğmesi yer alıyor.

Yaklaşan telefonla ilgili şuan için bilgiler bir hayli az gibi görünüyor. Meizu E3 olarak adlandırılan cihazın 320 $ civarında bir fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor. Meizu E3'ün Haziran ayına kadar piyasaya sürülmesi beklenen 6 yeni Meizu telefonu arasında yer alması bekleniyor.

Ülkemizde çok aktif olarak satışı olmasa da bazı ithalatçı firmalar tarafından satılan Meizu markasını bu tarz yenilikçi cihazlar ile piyasada görmek sevindirici bir durum.

Whatsapp