Çerçevesiz Ekranlı Honor Magic 2'nin Yeni Render Görüntüleri Paylaşıldı

Huawei'nin çerçevesiz ekranlı ve kızaklı kamera yapısına sahip yeni Honor amiral gemisi Honor Magic 2'nin yeni render görüntüleri paylaşıldı.

Honor Magic 2, önümüzdeki hafta çarşamba günü resmi olarak tanıtılacak. Huawei’nin alt markası olan Honor, yeni çerçevesiz amiral gemisi ile kullanıcıların gölüne taht kurmayı hedefliyor. Farklı renk seçenekleri ile piyasaya sürülecek olan Magic 2'nin bugün yeni render görüntüleri paylaşıldı.

Cihazda Mi Mix 3 benzeri kızaklı bir kamera yapısının kullanılacağını görüyoruz. Ayrıca arka tarafta üçlü kamera sistemi ile kamera konusunda da rakiplerine fark atacak gibi görünen Magic 2 tasarımıyla da kullanıcıları memnun edecek gibi duruyor. Yapay zeka desteği ve Kirin 980 işlemcisiyle oldukça güçlü bir cihazın piyasaya sürüleceğini söyleyebiliriz.

Daha önce ortaya çıkan TENAA raporuna göre Honor Magic 2, 8.3 mm kalınlığa sahip olacak. Kızaklı kameraya sahip bir cihaz için bu kalınlığın bir hayli düşük olduğunu söyleyebiliriz. Kırmızı, mavi, siyah ve gümüş gibi farklı renk seçeneklerine sahip olacağı bilinen Magic 2'nin özelliklerine bakacak olursak cihazda 6.4 inç boyutunda AMOLED ekran, ekrana gömülü parmak izi okuyucusu, Kirin 980 işlemci, 3000 mAh kapasiteli pil ve Android 9 Pie işletim sistemi yer alıyor.

Telefonun arka tarafında 16 MP + 20 MP + 16 MP olmak üzere üçlü kamera sisteminin kullanılacağı söyleniyor. Ön tarafta ise gelişmiş 3D yüz tarama özelliğine sahip bir kamera kurulumunun yer alacağı belirtiliyor. Honor Magic 2'nin piyasaya 6 / 128 GB ve 8/ 256 GB olmak üzere iki farklı varyant ile sunulmasını bekliyoruz.

Whatsapp