Çerçevesiz Ekran Modasına Uyan DOOGEE Mix Lite Modeli Resmi Olarak Duyuruldu

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan çerçevesiz ekranlı Doogee Mix modelinin düşük donanımlı versiyonu Doogee Mix Lite bugün resmi olarak duyuruldu.

Hatırlayacağınız üzere bir kaç gün önce Çin merkezli Doogee firması Doogee Mix adını verdiği çerçevesiz ekran tasarımına sahip oldukça hoş bir cihazı piyasaya sürmüştü. Aynı firma bugün ise tanıtmış olduğu Doogee Mix modelinin daha düşük donanımına sahip fakat tasarım olarak benzer olan Doogee Mix Lite modelini resmi olarak duyurdu.

Akıllı telefon abisi olan model gibi hala çerçevesiz ekran tasarımını koruyor. Fakat bu modelde Doogee firması bu modelde 5 inçlik bir HD ekranı 4.7 inçlik bir gövdeye sığdırmayı başarmış. Corning Gorilla Glass 5 cam koruma tabakası, cihazın aşınmasını ve yıpranmasını korumak için ekranın üstünde ve cihazın arkasında bulunuyor.

Doogee Mix Lite iki farklı renk seçeneği ile beraber geliyor. Bunlar Dazzle Black ve Aurora Blue olarak belirtilmiş. Cihaz, iç donanım özellikleri tarafında 2GB RAM ve 16GB dahili depolama belleğinin yanı sıra dört çekirdekli bir MediaTek marka yonga setine ev sahipliği yapıyor.

Kamera tarafında ise Doogee Mix Lite modeli bokeh efekti ve 8x'e kadar dijital yakınlaştırma sunan bir çift 13MP çözünürlüğünde arka kamera ile beraber geliyor. Ön tarafta, kendini çekmeyi sevenler ve video görüşmeleri için 8MP çözünürlüğünde bir kamera bulunuyor. Cihaz kutudan Android 7.0 Nougat tabanlı DOOGEE UI adı verilen bir yazılım ile beraber çıkıyor. Ayrıca cihazın tüm bu donanımına 3,080mAh kapasiteli bir pil eşlik ediyor.

Whatsapp