Çelikten Sağlam, Blackberry'den Güvenli: Turing Phone Geri Geliyor

Turing Phone markası ile özdeşleşen Turing Robotics Endustries, inanılmaz derecede sağlam ve güvenli yeni bir akıllı telefonla geri geleceğini duyurdu.

Turing Phone markası ile adını duyuran akıllı telefonun arkasındaki şirket olan Turing Robotics Industries (TRI), hayranları için bir başka önemli duyuru yapıyor. Turing Phone Appassionato adı altında yeni ve etkileyici bir akıllı telefon, yakında pazarda satışa sunulacak.

TRI, sınırlı miktarda üretilecek olan mevcut modelin, önceki modelden farklı olarak, Appassionato'nun dünyanın ilk seri üretilen Liquidmorphium akıllı telefonu olduğunu iddia ediyor. Bununla birlikte, bu sefer TRI, yeni Turing Phone akıllı telefonun piyasaya sürülmesi için Çinli TCL şirketiyle ortaklık kurdu.

Appassionato, "gelişmiş zeka" olarak adlandırılan gelişmiş bir koruma ve güvenlik servisiyle birlikte gelecek. Bu, makine zekasının (AI), karar vermede ve seçimler yaparken insan bilgilerini değiştirmesi ve / veya tamamlaması için kullanıldığı bir süreç. Teorik olarak, bu çok iddialı görünüyor, ancak pratikte, göründüğü kadar etkileyici olmayabilir. Anlaşılan bu, akıllı telefon kullanıcılarına sunulacak ilk koruma hizmeti olacak ve Appassionato kullanıcılarına kişisel, akıllı bir deneyim sunması bekleniyor.

Maalesef Appassionato, teknik özellikleri söz konusu olduğunda iyi bir izlenim bırakmıyor. Telefon, Qualcomm'un Snapdragon 820 yonga setine sahip. Bunun dışında, yeni Turing Phone Appassionato ile ilgili ayrıntılar oldukça az ancak yine de Android 7.1.1 Nougat'la birlikte,  Sailfish işletim sistemi ile çalışan önceki modelin aksine bir yol alıyor. Yine de TRI'nin yüksek güvenliği, açık kaynak kodlu bir platform olan Android'de sağlamış olmasını takdir etmek gerekiyor. 

Tasarım açısından, akıllı telefon Liquidmorphium'dan oluşacak, aynı zamanda yüksek teknoloji seramik hissi ve çizilmeye karşı dayanıklı bir yüzey sunması beklenen elmas benzeri karbon kaplamaya (DLC) sahip olacak.

TRI, Turing Phone Appassionato'nun düşüj seviye modeli Turing Phone Appassionato PX8 modelini 1.099$ ve birinci sınıf lüks Turing Phone Appassionato GX8 modelinin ise 1.599$ fiyat etiketi ile Eylül ayında iki farklı model olarak satışa sunulacağını açıkladı.

Whatsapp