Casper’ın Dört Kameralı Telefonu VIA F2 n11.com’da Satışa Sunuldu

Türkiye’nin yerli akıllı eüreticilerinden biri olan Casper’ın önde ve arkada çift kamera kurulumu ile piyasaya sunduğu yeni akıllı telefonu VIA F2, Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformunda satışa sunuldu.

Türkiye’nin en büyük E-ticaret platformlarından biri olan n11.com, Casper’ın fotoğrafçılık odaklı yeni akıllı telefonu Casper Via F2’yi satışa sunuyor. Önde ve arkada çift kamera ünitesinde oluşan dört kamerasıyla dikkat çeken ve gerçek zamanlı bokeh moduyla başarılı fotoğraflara imza atan Casper Via F2, n11.com’da 2.099 TL’den satışa sunuluyor.

https://www.youtube.com/watch?v=vBTY4Cb09Pg

Casper ürün ailesi VIA serisinin yeni üyesi Via F2 n11.com’da satışa açıldı. 6.0 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlükte 18:9 ekran oranlı IPS LCD ekranlı ve kamera özellikleri ile öne çıkan yeni Casper Via F2, n11.com’da 2.099 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

Gücünü 8 çekirdekli 2.5 GHz saat hızında çalışan MediaTek Helio P25 yonga setinden alan Via F2, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı sunuyor. Ön tarafta 20 ve 8 MP, arka tarafta ise 13MP ve 5 MP olmak üzere toplamda dört kamera sunan cihaz, her iki kamerası ile de Portre modunda fotoğraf çekebiliyor. 4.000 mAh batarya taşıyan cihaz, parmak izi okuyucusu, Gorilla Glass 3 ekran koruma teknolojisi ile korunan ekranı ve şık tasarımıyla da dikkat çekiyor. Casper’ın yeni üyesi Via F2 n11.com’da 2.099 TL’den satışa sunuluyor.

Whatsapp