Call Of Duty Mobile Android ve iOS Cihazlar İçin Çıktı

Bir süredir beta kapsamında sınırlı sayıda oyuncu ile testlerine devam edilen Call Of Duty Mobile dün itibariyle bütün Android ve iOS kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Son yıllarda hızla büyüyen pazarlardan biri olan mobil oyun pazarı ortaya çıkan Fortnite ve PUBG gibi oyunlarla popülaritesini bir hayli arttırmayı başardı. Günümüzde birçok akıllı telefon üzerinden kolay bir şekilde oynanabilen bu oyunlar sayesinde insanlar canları sıkıldığında telefonlarıyla uzun saatler vakit harcayabiliyorlar.

Bu durum karşısında oyun telefonu olarak lanse edilen ve piyasaya sürülen birçok telefon olmasına karşın normal telefonlarında birçok oyunu açabildiğini belirtmemiz gerekiyor. Son olarak dünyaca ünlü oyunlardan biri olan Call of Duty, mobil platformlar için geliştiriliyordu ve kullanıcılar tarafından merakla bekleniyordu. Yapılan testlerin ardından dün itibariyle bütün Android ve iOS kullanıcılarının beğenisine sunulan Call Of Duty Mobile şimdiden milyonlarca kişi tarafından oynanmaya başlandı.

Nokta ele geçirme, ölüm maçı ve takım maçı gibi farklı oyun modlarına sahip olan Call Of Duty Mobile ayrıca battle royale adı verilen ve bir kişinin hayatta kaldığı oyun modunu da içerisinde barındırıyor. Fortnite ve PUBG Mobile karşısında kısa sürede yükselişe geçmesi beklenen oyunun gerek grafikleri gerekse Türkçe dil desteği sayesinde ülkemizde de bir hayli popüler olacağını düşünüyoruz.

Eğer sizde oyunu denemek istiyorsanız yukarıdaki bağlantıları kullanarak Call Of Duty Mobile Android veya Call Of Duty Mobile iOS sürümlerinden birini indirerek oyunu test edebilirsiniz. Oyunun minimum sistem gereksinimleri arasında en az 2 GB RAM belleğinin yer aldığını belirtmemiz gerekiyor.

Whatsapp