Buz Lazer ile Acısız Lazer Epilasyon Deneyimi Mümkün

Buz Lazer epilasyonun diğer sistemlere oranla daha tercih edilir olmasını sağlayan en önemli avantajı kullanıcılarına acısız uygulama deneyimi ile kalıcı sonuçlar sunmasıdır.

Kullanıcılarına sağladığı acısız ve konforlu lazer epilasyon deneyimi ile Buz Lazer, Lazer Epilasyon merkezleri tarafından güvenle kullanılmaktadır. Buz Lazer, Lazer Epilasyon merkezleri de dahil olmak üzere Lazer epilasyon merkezlerinin ilk tercihi olmayı başarmış güvenilir bir sistemdir.

 

İstenmeyen kıl ve tüyler tüm insanların en büyük kozmetik sorunlarından biridir. Vücudun bazen belirli bazende neredeyse her bölgesinden çıkan istenmeyen kıl ve tüylerin temizlenmesi için çeşitli yöntemler mevcuttur. Tabi bu yöntemlerin çoğu acılı ve geçicidir. Teknolojinin gelişimi ile birlikte ortaya çıkan lazer epilasyon 30 yılı aşkın süredir istenmeyen kıl ve tüylere kalıcı ve etkili çözümler sunmaktadır. Buz lazer, lazer epilasyon uygulamalarının eksikliklerinin giderilmesi için geliştirilmiş avantajları yüksek bir sistemdir. Buz Lazer diğer sistemlerinin üstüne koyduğu gelişmiş teknolojileri ile birçok açıdan tercih edilir olmayı başarmıştır.

 

 

 Buz Lazer epilasyonun diğer sistemlere oranla daha tercih edilir olmasını sağlayan en önemli avantajı kullanıcılarına acısız uygulama deneyimi ile kalıcı sonuçlar sunmasıdır. Acısız olmasını sağlayan birçok patentli teknolojiye sahiptir.

 

 Bu patenli teknolojilerden ilki, İn-Motion adı verilen uygulama tekniğidir. İn-Motion, tedavi başlığının cilt üzerinde ütü yapar gibi sürekli hareket ettirildiği bir yöntemdir. Tekli atışlar ile ısı hissinin fazla olması ve dolayısıyla acı hissinin de fazla olması yerine bu uygulama tekniği hem masaj hissi ile konforlu bir uygulama sağlar hem de seanslar en kısa sürede gerçekleştirir.

Uygulamaların acısız gerçekleşmesini sağlayan en belirgin patentli teknoloji ise ICE teknolojisidir. Bu gelişmiş soğutma sistemi cilt yüzeyini tüm işlem boyunca -3 dereceye kadar soğutarak kişiye acı hissi yerine serinlik ve ferahlık hissi verir. Böylelikle seanslar olabilecek en acısız ve ağrısız şekilde gerçekleşmektedir. ICE teknolojisi ve İn-Motion adı verilen uygulama tekniği sayesinde seansların acısız olması sağlanırken seans sonrasında veya seans anında oluşabilecek tüm yan etki olasılıkları engellenmiş olur.

 

Yüz Lazer Epilasyonun Ayva Tüylere Etkisi

Bazı lazer epilasyon yöntemleri, yüz bölgesinde bulunan ayva tüylerde yayılmaya neden olmaktadır. Yüzdeki tüylerden kurtulmak için lazer epilasyon yaptırıp, ayva tüylerin kalınlaşma durumu ile karşılaşmak elbette istenmeyen bir durumdur. Bu nedenle yüz bölgesi ayva tüylerinde aktivasyona neden olma olasılığı neredeyse hiç olmayan Diode Lazerler tercih edilmelidir. Fakat Diode Lazer epilasyon diğer lazer epilasyon teknolojilerine göre oldukça ağrılıdır. Diode Lazerin ağrı dezavantajını ortadan kaldırmak için geliştirilen Buz Lazer, yüz bölgesi epilasyonu için en ideal yöntemdir.Buz Lazer ayva tüylerinde tetikleme yapmaz ve ayva  tüylerde kalınlaşmaya, yayılmaya neden olmaz. Buz lazer cihazları sahip oldukları gelişmiş teknolojik özellikleri ile ince kıllar dahil, tüm kıl tiplerinde etkili ve kalıcı sonuçları ile güvenle lazer epilasyon yapılabilmesini mümkün kılar.

 

 

Buz Lazer Epilasyon İşlemleri Seans Ücretleri Nedir?

Buz Lazer epilasyon işlemlerinin seans fiyatları uygulama yapılacak kişinin bölge sayısı, bölgenin genişliği, kıl yoğunluğu, kıl yapısı, cilt yapısı, gibi faktörlere bağlı olarak kişiden kişiye göre değişiklik göstermektedir. Dolayısıyla seans ücretleri hakkında en doğru bilgiler için size en yakın gerçek Buz Lazer merkezleri ile görüşme sağlamanızı öneririz.

Buz Lazer cihazları ile işlemlerini gerçekleştiren merkezlerin listesine  https://www.buzlazer.com linkinden ulaşabilirsiniz.

Whatsapp