Büyük Ekranlı Galaxy S10 Modelinin Ekran Boyutu Belli Oldu

Samsung'un Önümüzdeki Yıl onuncu yıldönümü modeli olarak piyasaya sunmaya hazırlandığı amiral gemisi GaeS10'un büyük ekranlı versiyonunda yer alacak ekranın boyutları netleşmeye başladı.

Sadece iki gün önce ortaya çıkan yeni bir haberde, Samsung'un önümüzdeki yıl, Galaxy S9+ modeline benzer bir model de dahil olmak üzere Galaxy S serisi amiral gemisini üç model olarak piyasaya sunacağı iddia ediliyordu. Ancak gelen son bilgiler doğruysa, Samsung daha büyük 6.44 inçlik bir ekrana sahip Galaxy S10 modeli üzerinde çalışıyor olabilir.

Söylentilere göre, daha büyük ekranı seriye dahil etme kararında, Plus modelinde kullanılacağı iddia edilen üçlü kamera kurulumunun bir etkisi var, ancak panelin boyutu ile kamera sensörlerinin sayısı arasındaki doğrudan bağlantı tam olarak net değil. Bununla birlikte, söz konusu değişikliğin potansiyel olarak üç lensli için akıllı telefonun iç kısmında duyulan daha fazla alan ihtiyacı etkili olmuş olabilir. Sonuçta Samsung, Galaxy S9+'ın boyutlarını koruyacak, arka yer alacak ekstra bir kamera sensörü, daha küçük bir batarya kullanımını zorunlu kılacaktır. Şirket, akıllı telefonun genel boyutunu ve doğal olarak ekran boyutunu artırarak, daha büyük bir batarya kullanmak için gerekli ekstra alanı oluşturabilir. 

Bu söylenti, daha büyük bir akıllı telefona ek olarak, aynı zamanda, önceki modelin, daha önce söylendiği gibi daha büyük bir 5,8 inçlik panel yerine 5 inçlik küçük bir ekranla geleceğini iddia ederek bir önceki söylentilerle çelişiyor. Yine de, ikinci Galaxy S10 modelinin 5.8 inç ekrana sahip olması bekleniyor. 

Geçtiğimiz günlerde ilginç bir şekilde, Samsung'un amiral gemisi modellerinin birinde kavisli olmayan bir ekran kullanacağı iddia ediliyordu. 

Whatsapp