Büyük ekranlı BLU Energy XL akıllı telefon satışta

BLU Products'dan yeni bir akıllı telefon daha geldi.

Son dönemde her ne kadar Çinli firmaların büyük bir yükselişi söz konusu olsa da farklı ülkelerden de akıllı telefon üreticileri pazara cihazlarını sunarak adlarından söz ettiriyorlar ve bunlardan bir tanesi de BLU Products olmakta.

Amerika Birleşik Devletleri, Miami merkezli olan BLU Products, özellikle düşük fiyat etiketine sahip modellerle dikkat çekerken, sunduğu modeller ABD ve Latina Amerika'da alıcı arıyor.

BLU Products'tan her dönem yeni modeller gelirken, şimdi de yeni bir cihaz BLU Energy XL adı ile satışa sunuldu. Akıllı telefon online perakende devi Amazon üzerinden satın alınabilirken, cihazın fiyatı da 299.99$ olarak belirlenmiş.

Yeni akıllı telefon 6" büyüklüğünde dokunmatik ekran içerirken, çözünürlük ise 1920x1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş ve ayrıca akran Corning Gorilla Glass 3 desteğine de sahip. Ayrıca BLU Energy XL akıllı telefon 1.3Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek MT6753 yonga setinden güç almakta.

Akıllı telefonun grafik işlemcisi ise ARM Mali-T720 olurken, 3GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi akıllı telefonda yer alıyor. BLU Energy XL'ın bataryası 5.000mAh gibi oldukça yüksek kapasite içeriyor ve işletim sistemi ise Google Android 5.1 Lollipop olarak belirlenmiş.

BLU Energy XL, akıllı telefon 13MP arka kamera ile geliyor ve ön kamera da 5MP çözünürlük sunuyor. Ayrıca akıllı telefon parmak izi tarayıcısı da içerirken, Solid Gold ve White-Silver olarak iki renk seçeneği ile satın alınabilmekte.

Whatsapp