Bulut tabanlı Nextbit Robin akıllı telefon Amazon tarafından satışa sunuldu

Kickstarter üzerinden hayata geçen Nextbit Robin, şimdi de Amazon'da satışta.

Akıllı telefon pazarında çok fazla sayıda üretici yer alırken, özellikle Samsung, Apple, Huawei gibi teknoloji devi firmaların cihazları milyonlarca satış rakamına ulaşıyor.

Bu firmaların yanı sıra çok daha düşük çaplı firma da akıllı telefon pazarında faaliyet gösterirken, bunlardan bir tanesi de Nextbit olmakta ve geçtiğimiz dönemde firma ilk akıllı saati Robin'in Kickstarter üzerinden hayata geçirirken, bu akıllı telefon şimdi de Amazon üzerinden satışta.

Normal satış fiyatı 399$ olan Nextbit Robin akıllı telefon kısa süreliğine 100$ indirim ile 299$ olarak satın alınabiliyor.

Bulut tabanlı bir akıllı telefon olan Nextbit Robin 5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelirken, cihazın ekranı 1920x1080 piksel Full HD çözünürlükte yer almakta.  Yeni akıllı telefonda sistem belleği  3GB olarak bulunuyor ve ayrıca cihaz gücünü ise altı çekirdekli işlemci ve Adreno 418 grafik işlemci barındıran Qualcomm Snapdragon 808'den almakta.

Yeni akıllı telefonda 32GB dahili veri kapasitesine yer verilmiş ve ayrıca 100GB bulut depolama alanı da cihazla sunulmakta. Akıllı telefonda çok fazla sıklıkla kullanılmayan uygulama ve içerikler, bulut depolama alanına gönderiliyor ve gerektiğinde de tekrar indiriliyor. Böylece dahili veri alanı daha az kullanılabiliyor.

Nextbit Robin'in ayrıca parmak izi tarayıcısı da güç tuşunda entegre olarak konumlandırılmış. Cihazda, arkada 13MP kamera yer alıyor ve ayrıca 5MP ön kamera Selfie çekimler için belirlenmiş.

Whatsapp