Bugün iPhone X dahil 3 farklı iPhone modeli tanıtılacak

Apple'ın Türkiye saati ile 20:00'da Steve Jobs Tiyatro salonunda başlayacak olan etkinlik kapsamında, 3 farklı iPhone modeliyle karşımıza çıkması bekleniliyor.

Akıllı telefon pazarının büyük bir merakla beklediği gün geldi ve çattı. Uzun zamandır ünlü teknoloji firmasının gerçekleştireceği lansman günü beklenilirken, yeni teknolojilerin, yeni cihazların ve hatta yeni yazılımların bugün itibariyle artık son kullanıcıyla paylaşılacağı saat bekleniliyor.

iPhone serisinin onuncu yılına özel olarak bir model geliştirmeyi hedefleyen Apple firması, bu modeli iPhone X Edition ismiyle birlikte küresel pazarda lanse edip satışa çıkartmayı planlıyor. Bu modelin yanı sıra firmanın daha ucuz fiyat etiketine sahip olan bir iPhone 8 modeli ve tıpkı iPhone 7 Plus gibi tasarlanan bir iPhone 8 Plus modelini sergilemesi bekleniyor.

Firmanın tüm bunların yanı sıra LTE desteğini içerisinde barındıran bir 3. nesil Watch serisiyle de karşımıza çıkması hedeflenirken, bunun yanı sıra 7. nesil iPod Touch ve 2017 yılına özel olarak geliştirilen Apple TV modellerinin de etkinlik kapsamında tanıtılacağı gün bekleniliyor.

Etkinliğin en can alıcı noktalarından birisinin ise iOS 11'in tanıtılacağı an olması bekleniliyor. iOS 11 işletim sistemi tüm 64-bit destekli işlemci içeren iPhone ile iPad modellerindeki yerini alacakken, yenilenen özellikleri ve renkli yapısıyla birlikte tüm geçmişteki modelleri farklı bir yapıya kavuşacak.

Apple lansmanlar için özel olarak inşa ettiği Steve Jobs Tiyatro salonunda Türkiye saati ile 20:00'da etkinliğin kapılarını aralayacakken, bakalım yukarı da belirttiğimiz cihazların tümünün lansmanını gerçekleştirecek mi? Ya da bizden sakladığı ve basının erişemediği farklı bir ürünle karşımıza çıkacak mı=

Whatsapp