Bugün Honor 9 Lite, 1.199 TL'ye A101 Market'te

Huawei'nin alt markası olarak küresel pazarda kendisine görev edinen Honor firması, 9 Lite olarak isimlendirilen 4 kameralı cihazı 1.199 TL'ye satışa sunuyor.

A101’de bu hafta satışa sunulan Honor 9 Lite cep telefonu, ikisi önde ikisi arkada bulunan dört kamerasıyla, benzersiz bir fotoğraf deneyimi sunuyor.


Çift kamera teknolojisinin öncüsü Honor tarafından geliştirilen Honor 9 Lite’in hem ön hem de arka tarafında 13 MP ve 2 MP’lik ikişer kamera bulunuyor. Telefon, Full view özelliği ve HD ekranı sayesinde, gerçek ötesi bir görüntü kalitesi sunarken, çekilen fotoğrafları en ince ayrıntısına kadar görülmesine olanak sağlıyor.

Eğlenceli selfie’ler


Honor 9 Lite, 13 MP ve 2 MP çift ön kamerası ve bokeh efeklerine sahip donanımıyla kristal duruluğunda görüntüler sunuyor. Dahası panorama selfie, hareketle kontrol edilebilme, özel efeklerle süsleme özellikleri ile selfie’leri daha eğlenceli hale getiriyor.


Honor 9 Lite, güzellik modu ise yüz hatlarını tanıyabiliyor ve efektleri cinsiyete göre özelleştirebiliyor.

Akıllı pil ile saatlerce müzik dinle


Honor 9 Lite’ın 3.000 mAh pili, 5. Nesil pil tasarruf teknolojisiyle optimize edildi ve bu sayede tek şarjla tüm gün çalışabiliyor. Altı güç tasarrufu özelliği yardımıyla ise hiç endişe etmeden 86 saat çevrimdışı müzik dinlemek veya 13 saat çevrimdışı video izlemeye olanak sağlıyor.


Özel ayna tasarımı ve 5.65 inc geniş ekranı ile dikkat çeken telefon, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza sahip. Honor 9 Lite, tüm A101’lerde 2 yıl Huawei Türkiye garantisi ile 1.199 TL’den satışa sunuluyor.

Whatsapp