Bu Yıl Piyasaya Sunulacak Olan Moto X4 ve Moto G5S Plus Özellikleri Sızdırıldı

Motorola'nın geliştirdiği iki yeni akıllı telefon olan Moto X4 ve Moto G5S Plus modellerine ait çeşitli teknik özellikler ortaya çıktı.

Yakında Lenovo ve Motorola iş birliği ile resmi olarak tanıtılması beklenen Moto G5S Plus ve Moto X4'ün teknik özelliklerini gösteren yeni bir sızıntı ortaya çıktı. Motorola'nın bu ay bir dizi akıllı telefon tanıtacağına dair çeşitli söylentiler ortalıkta dolaşmakta. Motorola Brezilyada 21 Haziran'da Moto G5S ve G5S Plus modellerinin resmi olarak tanıtıldığı bir etkinlik düzenleyecek.

Öte yandan, Motorola Moto Z2'nin 27 Haziran'da resmen tanıtılacağı düşünülürken Moto X4'ün ise 30 Haziran'da resmi olarak tanıtılacağı düşünülüyor. Zaten yeni Moto cihazlarının bazı önemli özelliklerini ortaya çıkarın sızıntıların bazılarını daha önce görmüştük. Moto Z2 modeline ait sızıntıları daha önceki haberlerimize bakarak görebilirsiniz.

Yeni sızıntıya gelince, Moto X4'ün "posh build" (metal ve camdan oluşan sandviç şeklinde gövde), Snapdragon 660 işlemci, IP68 sertifikalı su ve toz dayanıklığı ve 3.800 mAh pil ile geleceğini söyleyebiliriz. Ayrıca, muhtemelen cihazda Full HD çözünürlüğüne sahip 5.2 inçlik bir ekran da bulunacak.

Diğer taraftan Moto G5S Plus modeli, 5.5 inç Full HD ekranlı, her zamanki metal yapıya sahip ve içerisinde Snapdragon 626 yonga setine sahip orta seviye bir cihaz olacak. Ayrıca yeni sızıntı, cihaza güç sağlayacak bataryanın 3.068mAh olacağını gösteriyor. Sızıntı yeni Moto G5S hakkında hiçbir şey söylemiyor ancak şirketin Moto G5S Plus modelinin yanında Moto G5S modelini de sunmasını bekliyoruz.

Whatsapp