Bu iPhone 7'yi alacak dünyada sayılı kişi var

Apple'ın yeni iPhone 7 modeli 500.000 dolar fiyat ile satışa çıkıyor..

Apple'ın yeni akıllı telefon modelleri 7 Eylül'de resmi olarak tanıtılırken, bu yeni cihazlar iPhone 7 ve iPhone 7 Plus isimleri ile geldiler. Akıllı telefonlar suya dayanıklı tasarım içerirken, ayrıca 3.5mm kulaklık girişinin iptal edilmesi ve yeni siyah ve simsiyah renkler de gelen yenilikler arasında yer alıyor.

Apple iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, 16 Eylül tarihinde başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere 28 ülkede satışa sunulmuştu ve bu hafta sonunda da 30 ülkede daha satışa çıktı. Henüz Türkiye'de ise akıllı telefonlar sunulmuş değil, ancak Ekim ayı içerisinde Türkiye'de raflardaki yerini alması bekleniyor.

iPhone 7 akıllı telefon Amerika Birleşik Devletleri'nde 649$ seviyesinden satışa sunuldu. Bu rakam 32GB dahili veri kapasitesi içeren versiyon için geçerli olup, veri kapasitesi arttıkça akıllı telefonun fiyatı da artıyor.

Diğer taraftan geçmiş dönemde olduğu gibi 3. parti bazı üreticiler iPhone 7'yi değerli maden ve taşlarla süsleyerek pazara sunmaya başladılar ve bunlardan bir tanesi de Gresso'dan geldi. Lüks seviyeye hitap eden firma, iPhone 7 Black Diamond adında bir seri içerisinde 3 adet iPhone 7 sundu ve bu cihazlar 500.000 dolar fiyat etiketine sahip.

Cihazların arkasında 1450 siyah elmas yer alıyor. Toplamda 102 karat ve ayrıca akıllı telefonların kasası titanyum olarak geliyor.  Gresso logosu ve kamera çerçevesi ise 18 ayar 10 gr altın kullanılarak yapılmış. AirPods kulaklıklar da benzer şekilde 30 siyah altın ile süslü. iPhone 7'nin dahili veri kapasitesinin de 256GB olduğunu belirtelim.

Whatsapp