Bu AirPods'lar tam anlamıyla bir servet

Üretimini Apple'ın gerçekleştirdiği ve dünyanın en pahalı kablosuz kulaklık modeli olarak karşımıza çıkan AirPods'lar, bu sefer fiyat etiketleriyle şaşkına çevirdi.

Teknoloji dünyasında lüks takıntıları olanların tercih ettiği marka olarak karşımıza çıkan Apple firması, kablosuz kulaklık modelleri olan AirPods'larla dikkatleri üzerine çekmişti. Oldukça şık bir şekilde dizayn edilen ve sunduğu performansla dikkatleri üzerine çeken ürün, şimdilerde ise birbirinden lüks ürünleri tasarlayan Brikk firmasının öncülüğüyle yeniden dizayn edildi.

Brikk tarafından yeniden dizayn edilen bu ürünler iki katman 24 ayar altın ile kaplanırken, 19 ayar roze altın ve 950 platinyum seçenekleri de bulunuyor. Lux AirPods Classics olarak isimlendirilen Apple'ın kablosuz kulaklık modelinin kutusu ve kulaklığı 24 ayar altın kaplama ile bezenirken fiyat etiketi ise 24 bin TL civarında.

Lux AirPods Deluxe isimli model ise yine altınla kaplanıp 2 karat özel kesim elmaslarla bezenirken, bu ürünün fiyat etiketi ise 48 bin TL'den başlamakta. 3.0 mikron kaplama uygulanan ürünlerde 24k sarı altın, 18 karat rose altın ve 950 platinum seçenekleri bulunurken, kutusunun önünde ise BRIKK firmasının logosu ve ismi yer alıyor.

Ülkemizde 900 TL'lik fiyat etiketi nedeniyle eleştiri oklarının hedefinde yer alan Apple AirPods modeli, böylesine bir tasarımla birlikte yüksek fiyatı nedeniyle tercih edilir mi bilinmez ama illa birileri tarafından bu ürünlerin tercih edileceğini düşündüğümüzü söylemek isteriz.

Whatsapp