Blue Coral Samsung Galaxy S7 edge yakında geliyor

Samsung, Galaxy S7 edge şimdi de Blue Coral rengi ile pazara sunuyor...

Samsung bu sene bir çok yeni model sunarken, üst seviye modellere bakacak olursak eğer, Şubat sonunda Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge gelmiş ve ayrıca Ağustos ayı başında da Galaxy Note7 adındaki akıllı telefon gün yüzüne çıkmıştı. 

Bu cihazlar duyurularının ardından satışa sunulmuştu, ancak Galaxy Note7 satışları bir süre önce batarya problemlerinden dolayı durduruldu. Satılan cihazlar için de toplatılma kararı çıkmıştı. Samsung'un cihazları benzer renklerle gelirken, Galaxy Note7 ile özel bir renk olan Blue Coral gelmişti. Galaxy Note7'nin satışlarının durdurulması sonrası beğenilen bu renk şimdi de Galaxy Note7 edge'ye geliyor.

Kısa bir süre önce Galaxy Note7 edge'nin bu rengini gösteren bir görsel ortaya çıkmıştı. Görselde kasa üzerinde ayrıca Verizon yazısı görünürken, ilk olarak bu rengin ABD'de Verizon Wireless üzerinden sunulabileceği tahminlerinin yapılmasına sebep oldu.

Şimdi ise resmi olarak bu renk Samsung tarafından doğrulandı. Kaynak ise Samsung Singapur resmi web sitesi oldu. Samsung Singapur ayrıca bu yeni Blue Coral renk ile Galaxy S7 edge'nin 5 Kasım tarihinde satışa sunulacağını da belirtiyor.

Bu yeni renk ile Galaxy S7 edge, diğer renkler gibi 32GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak. Fiyat ise Singapur'da SGD 1,098 ($787) olarak belirlenmiş.

Samsung Galaxy S7 edge akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde iki yanı kavisli dokunmatik ekran içeriyor. 4GB sistem belleği içeren akıllı telefon Qualcomm Snapdragon 820 / Samsung Exynos 8890 yonga setinden güç alıyor. Ayrıca 12MP arka kamera ve 5MP ön kamera ile sunuluyor.

Whatsapp