Blue Coral Samsung Galaxy S7 edge ABD'de satışa çıktı

Blue Coral rengi ile Galaxy S7 Edge önemli pazarlardan ABD'de raflardaki yerini aldı.

Samsung'un geçtiğimiz ay satışı ve üretimi batarya problemlerinden dolay durdurulan üst düzey akıllısı Galaxy Note7, yeni Blue Coral renk ile de pazara sunulmuştu. Samsung'un aileye dahil ettiği ve teknoloji meraklılarından da büyük ilgi gören bu yeni renk, cihazın toplatılması ile birlikte pazardan da çekilmişti.

Güney Kore devi firma, bu rengin gördüğü ilgi sonrasında en önemli modellerinden olan Galaxy S7 edge'ye Blue Coral rengi getirme kararı alırken, bir süre önce firmanın anavatanı Güney Kore'de satışa sunulmuştu. Daha sonra da Tayvan ve Singapur'da da raflardaki yerini almıştı.

Blue Coral Samsung Galaxy S7 edge şimdi de dünyanın en önemli pazarlarından biri olan Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa çıktı. Şu anda ülkenin en büyük dört cep telefonu operatörü Verizon Wireless, AT&T, T-Mobile ve Sprint üzerinden satın alınabiliyor.

ABD'de Blue Coral Samsung Galaxy S7 edge'nin satış fiyatı ise 790$ civarında.

Samsung Galaxy S7 edge akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 25670x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde iki yanı kavisli Super AMOLED ekran ile geliyor. Akıllı telefonun yonga seti ise dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 820 olarak belirlenmiş.

4GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi içeren Samsung Galaxy S7 edge'nin arkasında 12MP kamera bulunuyor ve ön kamera da 5MP olarak geliyor. İşletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olarak yer alıyor.

Whatsapp