Bluboo Dual akıllı telefonun görselleri ortaya çıktı

Çinli Bluboo'nın çift arka kamera tasarımı ile gelecek olan yeni modeli Dual göründü

Çinli firmalar her dönem pazara yen modeller sunmaya devam ediyorlar ve Apple'ın iPhone 7 Plus modelinde de kullandığı çift arka kamera tasarımı oldukça beğenilirken, Çinli firmalar da bu tasarımı kullanmaktan geri kalmıyorlar.

Ülkemizde çok fazla tanınmasa da Çinli ilgi gören akıllı telefon üreticilerinden birisi de Bluboo olurken, firma yeni bir akıllı telefon modelini sunma hazırlıkları içerisinde. Bu cihaz beklenirken, detaylı görseller ortaya çıktı.

Görsellere baktığımızda oldukça sade ve şık tasarıma sahip olan Bluboo Dual akıllı telefonun arka sol üst kısmında çift kamera bulunuyor. Bu kameraların hemen yanında da LED flaş konumlandırılmış. Ayrıca cihazın arka orta kısmında da parmak izi tarayıcısı bulunuyor.

Blueboo Dual'in ön tarafında fiziksel Home tuşu yer almıyor. Kavisli bir tasarım görünmezken, ayrıca ekran / gövde oranı da yüksek olarak dikkat çekmekte. Ayrıca akıllı telefon metal kasa tasarımına da sahip.

Henüz cihazın teknik özelliklerine dari çok fazla bilgi bulunmuyor. Ancak Bluboo Dual'in Huawei tarafından geliştirilen ve kısa süre önce resmi olarak duyurulan ve pazara sunulan Mate 9 modellerinde de yer alan HiSilicon Kirin 960 yonga setinden güç alacağını söyleyebiliriz.

Whatsapp