BLU Vivo 8L Modeli 4.000mAh Pil ve 20MP Ön Kamera İle Beraber Duyuruldu

Amerika merkezli BLU firması 20MP çözünürlüğünde ön kameraya ve 4.000mAh gibi oldukça büyük bir pile sahip yeni akıllı telefonu BLU Vivo 8L modelini uygun fiyat etiketi ile resmi olarak duyurdu.

BLU firması Amerika'da kurulan ve geçmişi çok uzun yıllara dayanmayan henüz yeni diyebileceğimiz akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi. Piyasaya sunduğu Mediatek işlemcili ve uygun fiyat etiketli akıllı telefonlar ile adından sıkça söz ettiren firma bu sefer ön kamerası ve bataryası ile ön plana çıkan bir modelini resmi olarak duyurdu.

BLU firması akıllı telefon serisinden Vivo serisi için yeni bir cihaz modeli duyurdu. Vivo 8L olarak adlandırılan telefonda sekiz çekirdekli 1.3GHz frekans hızına sahip MediaTek MT6753 işlemci ve 5.3 inç boyutunda HD ekran çözünürlüğüne sahip bir ekran paneli bulunuyor.

Dahili bellek tarafında 32GB arttırılabilir depolama alanı bulunan cihazda RAM miktarı ise 3GB olarak belirtilmiş durumda. Tasarım olarak sade görünen cihazın arka tarafında 13MP çözünürlüğünde bir kamera bulunurken ön tarafında ise flaş desteğine sahip olan 20MP çözünürlüğünde bir kamera bulunuyor. 

150.5 x 74.4 x 8.0mm ölçülerine ve 161g ağırlığa sahip olan telefon bu konuda sınıfının en iyisi olmasad da içerdiği 4.000mAh kapasiteli pil ile gayet iyi değerler sunduğunu söyleyebiliriz. BLU Vivo 8L yazılım tarafında Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile beraber kutudan çıkıyor.

Telefon aynı zamanda güvenlik tarafında günümüzde artık uygun fiyat etiketli cihazlarda bile bulunan parmak izi okuyucusuna ve OTG özelliğine de sahip. 149.99 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulan telefon şuanda Amazon üzerinden satın alınabiliyor.

Whatsapp