BLU Products'ın yeni akıllı telefonu Vivo 5R gün yüzüne çıktı

ABD'li BLU Products'ın Vivo 5R akıllı telefonu duyuruldu ve ön siparişe çıktı...

Akıllı telefon pazarında oldukça fazla sayıda üretici bulunuyor ve bunlardan bazıları Türkiye'de de faaliyet gösterirken, bir çoğu ise sınırlı pazarda mücadele ediyor. Bu tür pek ismi ülkemizde bilinmeyen akıllı telefon üreticilerinden birisi de Amerika Birleşik Devletleri, Miami merkezli BLU Products olurken, firma özellikle fiyat etiketi ile dikkat çeken modellerini pazara sunuyor.

Güney ve Kuzey Amerika pazarında ve özellikle de anavatanı ABD'de cihazlarını sunan firma şimdi de yeni bir modelini gün yüzüne çıkardı. Bu yeni akıllı telefon BLU Vivo 5R olarak adlandırılmış ve bu sene yine Şubat ayında gelen BLU Vivo 5'in tazelenmiş versiyonu olarak geldi.

Yeni akıllı telefon BLU Vivo 5R akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Akıllı telefon 1.3Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek MT6753 yonga setinden güç alıyor. Cihazın sistem belleği 3GB olarak belirlenirken, ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB olmakta. Bu kapasite microSD kart ile ayrıca arttırılabiliyor.

BLU Vivo 5R akıllı telefon 13MP Sony IMX258 sensör içeren arka kameraya sahip ve ön kamera da 8MP olarak geliyor. Önemli bir özellik olarak hem arka hem de ön kameranın LED flaş desteğine sahip olduğunu belirtelim.

Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan BLU Vivo 5R akıllı telefon Amazon üzerinden ön siparişe sunulmuş durumda ve fiyat da 199.99$ olarak belirlenmiş.

Whatsapp