BLU Mobile, 4GB RAM'li Telefon Duyurusuna Hazırlanıyor

Amerika merkezli üretici BLU Mobile da 4GB RAM'e sahip yeni br model duyurmaya hazırlanıyor.

Akıllı telefon pazarında milyonlarca kullanıcının ismine pek aşina olmadığı fakat pazarda önemli bir yere sahip olan Blu Products gibi önemli firmalar da var. Blu Products bugün yayınlandı lafını yeni bir teaser görseli ile yeni amiral gemi akıllı telefon duyurusu hazırlığında olduğunu ortaya koydu. 

Amerika Birleşik Devletleri merkezli mobil cihaz üreticisi olan Blu Products, 29 Ağustos tarihinde yeni bir duyuru etkinliği düzenleyeceğini yayınladığı teaser görseli ile duyurdu. Görselde Blu Pure XR adını taşıyan ve 4GB RAM'e sahip olduğu görülen yeni amiral gemi akıllı telefonun fiyatı da yer alıyor. Buna göre Blu Products tarafından 29 Ağustos tarihinde sunulacak olan Blu Pure XR akıllı telefon 299$ perakende satış fiyatına sahip olacak. 

Blu Pure XR 4GB RAM'e sahip olacak ve görselde anlaşıldığı kadarıyla ile fiziksel Home tuşuna entegre edilen parmak izi tarayıcısı ile birlikte gelecek. 5.5 inç büyüklüğünde 1080P AMOLED ekrana sahip olacağı tahmin edilen Blu Pure XR, f/1.8 16MP arka kamera, 8MP ön kamera ve 64GB genişletilebilir dahili depolama alanına sahip olacak. Mediatek'in Helio P10 yonga setinden güç alacak olan Blu Pure XR, 3.000 mAh kapasiteye sahip bataryadan güç alıyor olacak. 

Tabi ki bu teknik özellikler sadece tahminen ibaret zira şu anda Blu Pure XR hakkında herhangi bir bilgi sızdırılmış değil. Fakat firmanın daha önceki modellerine baktığımızda rakip olarak hedef aldığı Gionee firmasının modelleri ile akıllı telefonları (Blu Energy XL vs Gionee Marathon M5 Plus) benzerlik gösteriyor. Bu nedenle Blu Products'un yeni modelinde de Gionee S8'e benzer teknik özelliklere sahip olacağı tahmin ediliyor. 

Blu Products'un yeni amiral gemisi Pure XR, 299$ fiyat etiketi ile 29 Ağustos tarihinde gün yüzüne çıkacak ve tahminlere Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi altında çalışacak. 

Whatsapp