BLU Life One X2 Mini akıllı telefon pazara sunuldu

BLU Products, yeni akıllı telefon modeli Life One X2 Mini'yi resmi olarak duyurdu.

Akıllı telefon pazarında oldukça fazla sayıda üretici modellerini sunuyor ve bunlardan birisi de Amerika Birleşik Devletleri'nde Miami'de yer alan BLU Products olmakta. Bu firma, özellikle ABD ve Latina Amerika'da akıllı telefon modelleri sunarken, firmanın sunduğu cihazlar özellikle de fiyat / performans oranları ile ön plana çıkıyor.

Her dönem yeni modeller sunan BLU Products yeni bir akıllı telefon modeli daha sundu. Bu yeni cihaz BLU Life One X2 Mini olarak adlandırılmış. Adından da anlaşılacağı üzere bu model, firmanın geçtiğimiz sene Eylül ayında sunduğu BLU Life One X2 modelinin daha küçük versiyonu olmakta.

Büyük versiyon 5.2" ekran ile pazara sunulmuştu. Bu küçük versiyon ise çok da küçük olmazken, sadece 0.2" küçük olarak 5" ekran ile geldi.

Cihaza bakarsak eğer, BLU Life One X2 Mini, 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD ekran içeriyor. Ayrıca akıllı telefonda 4GB sistem belleği bulunuyor ve dahili veri kapasitesi de microSD kart takılarak arttırılabilir olarak 64GB olarak belirlenmiş. 

Yeni akıllı telefon 13MP arka kamera içerirken, BLU Life One X2 Mini'nin önünde de 5MP olarak ikinci bir kamera daha bulunuyor. 142 mm x 69.6 mm x 8.7 mm ölçülerine sahip olan akıllı telefonun bataryası 3.000mAh olurken, işletim sistemi de Android 6.0.1 Marshmallow olarak belirlenmiş.

Grey, Rose Gold ve Gold renkleri ile 179.99$ fiyat etiketine sahip olan cihaz Amazon üzerinden satın alınabiliyor.

Whatsapp