Blu Life Max akıllı telefon ABD'de satışa sunuldu

Blu Products, geçtiğimiz ay içerisinde duyurduğu Blu Life Max akıllı telefonu Best Buy üzerinden satışa çıkardı.

Akıllı telefon pazarında faaliyet gösteren, küçük firmalardan birisi olan Blu Products, her ne kadar ülkemizde bilinmese de özellikle fiyat / performans oranı yüksek akıllı telefon modellerini Amerika Birleşik Devletleri ve Latin Amerika pazarında satışa çıkartıyor. Firmanın son dönemde duyurduğu modellerden birisi Blu Life Max olurken, cihaz satışa çıktı.

Blu Life Max akıllı telefon geçtiğimiz ay içerisinde firma tarafından resmi olarak duyurulmuştu ve neredeyse bir aylık süre sonrasında da Amerika Birleşik Devletleri'nde büyük perakende satıcılardan olan Best Buy üzerinden satışa sunulmuş durumda. Akıllı telefonun çıkış fiyatı ise 79.99$ olurken, 18 Ocak tarihinden itibaren, 129.99$ olarak satın alınabilecek.

Bu cihazın teknik özelliklerine şöyle bir bakacak olursak eğer, akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Akıllı telefon Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışırken, ayrıca Blu Life Max'da batarya da 3.600mAh olarak akıllı telefonda konumlandırılmış.

Yeni Blu Life Max akıllı telefon 1.3Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili MediaTek MT6737 yonga setinden güç alıyor. Cihazın sistem belleği 2GB ve dahili veri kapasitesi de 16GB olarak belirlenmiş.

Ayrıca 8MP kamera akıllı telefonun arkasında bulunuyor ve Selfie çekimler için ön kamera da 5MP olarak geliyor. Hem ön hem de arka kameranın LED flaş desteğine sahip olduğunu da belirtelim.

Whatsapp