BLU Firmasının Yeni Akıllı Telefonu J8 FCC Üzerinde Ortaya Çıktı

Uygun fiyatlı mütevazi donanıma sahip cihazlar ile satışlarına devam eden BLU firmasının yeni akıllı telefonu Blu Studio J8 FCC üzerinde görüntülendi.

Çin'de OEM üretimler yapan çeşitli firmaların ürettiği akıllı telefonları alarak marka bastıktan sonra kendi ülkesinde satışa sunan BLU firması yine önceki cihazlarında olduğu gibi düşük donanımlı ve düşük fiyatlı yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor.

Uygun fiyatlı telefonlar satışa sunduğu için genellikle BLU firması telefonlarında MTK işlemcilere yer veriyor. Studio J8 olarak listelenen yeni bir BLU cihazı bugün erken saatlerde FCC üzerinde ortaya çıktı. FCC üzerinde görünmesi cihazın çok yakında piyasaya çıkacağını gösteriyor. Her zamanki gibi cihaza BLU Studio J8 adı verilecek olması dışında cihazın giriş seviyesi donanım ve uygun fiyat ile geleceğini söyleyebiliriz.

BLU son zamanlarda Studio J2'yi tanıttı ve bu yeni Studio J8 modeli ile şirket Studio serisini genişletiyor gibi görünüyor. BLU Studio 2, 480 x 854 piksel çözünürlüğe sahip 5.0 inçlik bir ekrana sahipti. Ayrıca Studio J2 modelinde Mediatek MT6570 yonga seti yer alıyordu. Ayrıca cihazda 512MB RAM ile birlikte 5MP arka kamera ve 2MP ön yüz kamerası bulunuyordu.

BLU studio J2 Android 6.0 Marshmallow'ı çalıştırıyor ve bütün bu donanımı beslemek için 2,000mAh pil barındırıyordu. Studio J8'i Studio J serisinde daha belirgin bir model olarak düşünürsek, Studio J2'den daha iyi özelliklere sahip olmasını bekleyebiliriz. İlk bakışta oldukça düşük özelliklere sahip cihazlar gibi görünse de elbette firmanın üst seviye özelliklere sahip bazı modelleri de bulunuyor. Ayrıca bu düşük donanıma sahip cihazların fiyatlarının oldukça ucuz olduğunu unutmamakta fayda var.

Whatsapp