BLU Energy JR akıllı telefon 39 dolar fiyat etiketi ile geldi

BLU Products, fiyatı ile oldukça dikkat çekici bir Android akıllı telefon ile ortaya çıktı.

Akıllı telefon pazarında bir tarafta üst seviyede amiral gemisi seviyesinde büyük bir rekabet yaşanıyor. Ülkemizde 2500TL - 3.000TL civarı, ABD'de de ise 650$ - 700$ seviyesinde cihazların fiyatları bulunurken, ayrıca en alt seviyede de rekabetin sert geçtiğini belirtelim.

100$ altı fiyat etiketi içeren bazı yeni modeller dikkat çekerken, Amerika Birleşik Devletleri, Miami tabanlı BLU Product yeni bir akıllı telefonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. BLU Energy JR olarak adlandırılan cihaz sadece 39$ ve fiyatı ile doğru orantılı olarak düşük donanım özellikleri içeriyor.

Cihaz 3 gün kullanım süresi ile göz dolduruyor, ancak teknik özelliklerine bakıldığında 2016 senesinin standart seviyesinden oldukça aşağıda olduğunu söyleyebiliriz.

BLU Energy JR akıllı telefon 4" büyüklüğünde dokunmatik ekran içeriyor ve cihazın ekran çözünürlüğü de 480 x 800 piksel olarak belirlenmiş. Google Android 4.4 Kitkat mobil işletim sistemi üzerinde çalışan yeni akıllı telefon sadece 256MB sistem belleğine sahip. 

Wi-Fİ bağlantısı sunan BLU Energy JR akıllı telefonda 3G ve 4G desteği ise bulunmuyor. Bu da sadece Edge bağlantısı sunacağı anlamına geliyor.

Dört çekirdekli işlemcili MediaTek MT6571 yonga setinden güç alan akıllı telefon 3.2MP LED flaş destekli arka kamera içeriyor ve ayrıca ön kamerası da VGA çözünürlüğünde geliyor.

3.000mAh batarya içeren akıllı telefon Amazon üzerinden listelenmiş durumda. Ayrıca Deri görünümlü arka kapağın da oldukça şık olduğunu ekleyelim.

Whatsapp