Blockchain Telefonu HTC Exodus, 22 Ekim'de Tanıtılacak

HTC'nin Blockchain için özel olarak geliştirdiği yeni akıllı telefonu HTC Exodus'un tanıtım tarihi belli oldu.

Tayvanlı üretici HTC, Mayıs ayında yaptığı bir açıklamada, kripto para birimi yönetimi için yüksek güvenlikli  "HTC Exodus" akıllı telefonun piyasaya sunulacağını doğrulamıştı. Gelen bilgilere göre, bu meraklı bekleyiş, bu ay yapılacak tanıtımla sona erecek gibi görünüyor. HTC, yeni açılan HTC Exodus Instagram resmi hesabı üzerinden, tanıtım duyurusunu yaptı. 

Bu gönderiyi Instagram'da gör

10.22

Official HTC EXODUS (@htc.exodus)'in paylaştığı bir gönderi (12 Eki, 2018, 10:12öö PDT)

Yayınlanan tanıtım videosu, akıllı telefonun adı olacak Exodus ismi dışında cihazla ilgili herhangi bir ayrıntı vermiyor. HTC Exodus akıllı telefon, Evrensel Cüzdan ve kripto para ve merkezi olmayan uygulamaları (DApp) destekleyen dahili bir güvenlik donanımına sahip olacak. HTC'nin sanal gerçeklik gözlüğü Vive'nin baş sorumlusu Phil Chen, artık HTC Exodus'un Blockchain ve kripto para birimi bölümünden sorumlu olacak. 

Şirketin, tüm Exodus telefonları, telefon kullanıcıları arasında cryptocurrency ticaretini kolaylaştırmak için araçlar olarak kullanarak, yerel bir blockchain ağı oluşturmayı planladığı da bildirildi. HTC'nin telefonu satın alanlar için bir ödeme şekli olarak kripto para birimini kabul etmeyi planladığı da gelen iddialar arasında, ancak telefonun fiyatı henüz kararlaştırılmamış.

HTC'nin kripto para akıllı telefonu HTC Exodus, 22 Ekim 2018 günü piyasaya sunulacak ve geriye kalan tüm ayrıntıların, tanıtımda ortaya çıkmasını bekliyoruz. 

Whatsapp